IniciFutbol2ª CatalanaL'ulldeconenc Dani Quesada es converteix en un malson per al Tortosa (4-2)

L’ulldeconenc Dani Quesada es converteix en un malson per al Tortosa (4-2)

L’Ulldecona va sorprendre a un dels principals candidats a estar lluitant per l’ascens aquesta temporada, com el Tortosa, i va sumar un triomf treballat amb un protagonista d’excepció com Dani Quesada, que després del seu retorn a l’equip del poble aquesta campanya, va tindre una immillorable estrena sent l’autor de tres dels quatre gols que encaixaven els roig-i-blancs.

La fragilitat defensiva que va evidenciar el conjunt de la capital del Baix Ebre es va posar de manifest al primer minut, quan fruit d’una sacada de banda no estava expeditiu el conjunt de Jordi Fabregat i el refús amb el cap de Manu li caia a fora la frontal a Eric que empalava una volea ajustada a la base del pal esquerre de la porteria de Gerard, a la que el porter roig-i-blanc no va poder fer absolutament res. Va mirar de reaccionar el Tortosa i van tenir dos arribades als dominis de Roc, la més clara en una rematada per la dreta de l’àrea de Peke que es perdia per sobre el travesser. Amb espais, els de Gerard Capera, van mirar d’aprofitar-los per a fer el segon gol però la rematada de Callarisa acabava a les mans de Gerard. Era el preludi de l’acció del segon gol. De la sacada del porter, un xic precipitada, li robaven la cartera a Rafa Llop i la centrada de Guillem Navarro per la dreta li permetia a Dani Quesada afusellar al primer pal, el que seria el primer gol al seu compte golejador. Ho va seguir intentant el Tortosa de mirar d’enganxar-se al partit i Peke, en una rematada un pél creuada, tenia una altra clara ocasió fins a que en el darrer minut de la primera meitat, en acció d’estratègia a la sortida d’un córner, la pilota centrada des de l’esquerra i després d’un rebot, acabava impactant a les mans de Dani Quesada. Genís Arrastraria agafava la responsabilitat d’executar des dels onze metres, i superava a Roc que tot i endevinar la trajectòria no podia evitar el 2-1 abans de marxar als vestidors.

Amb el reforç anímic del gol, va sortir en tromba en Tortosa i Ibra, en una rematada de cap des del punt de penal, veia com Cardona salvava baix dels pals en una jugada discutida tímidament pels visitants demanant que la pilota que acabava al servei de cantonada, acabava impactant a les mans del defensor ulldeconenc. No obstant això, del córner es generava l’acció de l’empat quan Manu de cap superava a Roc i restablia la igualtat al marcador. Començava un nou partit. La inèrcia de l’empat va esperonar als tortosins, que van tenir la possibilitat de donar-li la volta al marcador, quan en un desplaçament de línia defensiva de Genís Arrastraria la pilota li caia a peus de Peke que es presentava sol contra el porter, que feia una gran aturada. Però de nou la falta de contundència al darrera li va passar factura al Tortosa, quan arran d’una falta a la línia de mitjos, la pilota penjada cap a la dreta de l’atac que no podien refusar els defensors roig-i-blancs, hi havia una prolongació cap a l’interior de la petita on Dani Quesada guanyava l’acció i batia per sota les cames al porter tortosí. En una nova acció a pilota aturada, en el servei d’una falta des de camp propi (davant mateix la banqueta local), la cessió amb el cap d’Arnau Beltran cap al seu porter li sortia defectuosa i se n’aprofitava un murri Dani Quesada per a fer una vaselina per sobre del porter Gerard, i dictava així la sentència del duel.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 22:16, al programa Minut 91 de Canal Terres de l’Ebre:

Sala de premsa:

El tècnic faldut Gerard Capera es mostrava molt content del treball del seu equip i ens destacava que “la intensitat era una qüestió innegociable, perquè sabíem que el Tortosa era un equip molt intens i amb el seu tècnic Jordi Fabregat que fa estar en tensió durant els noranta minuts de partit. Natros vam estar molt ben posicionats en defensa, davant la major possessió dels roig-i-blancs i vam saber treure profit de les contres i els errors puntuals que van tenir ells durant el partit. Sabíem que quan teníem el control de l’esfèric no podíem cometre molts d’errors, perquè erem conscients de que ells pressionaven molt bé i ens podia costar car. Vam decidir jugar més directes, saltant la primera línia de pressió dels tortosins, i ens va sortir molt bé” ens destacava l’entrenador de l’Ulldecona. “Ràpidament en una acció d’estratègia ens vam poder avançar al marcador al primer minut i fruit d’una recuperació en camp propi vam muntar una ràpida trancisió que ens donava un avantatge de dos gols que ens donaven un marge ampli. Tot i això el gol de penal al fil del descans els va donar ales i fruit de posar un punt més d’intensitat a la represa, els permetia igualar la confrontació” ens deia Capera que tot i això “ens vam poder refer i no ens vam vindre avall amb el 2-2, i fruit d’una falta i un error defensiu d’ells els vam aprofitar per a sentenciar el partit. Molt content per haver-nos imposat a un equip cridat a lluitar pel títol. Aquests tres punts ens han de reforçar anímicament per a seguir treballant i sumar els màxims punts possibles que ens apropin al nostre objectiu principal” sentenciava el tècnic faldut.

CF ULLDECONA, 4
CD TORTOSA, 2

CF Ulldecona: Roc, Marc Fabregat, Cardona (Ferré, 88’), Mark Blasco, Ivan Escala, David Callarisa (Javi Martínez, 88’), Eric, Balada (Pere Estellé, 61’), Guillem (Jawad, 52’), Dani Quesada, Joan Martínez.

CD Tortosa: Gerard, Joan Gisbert (Kebba, 64’), Manu, Dome, Genís Arrastraria, Marc Bernardo, Ibra, Rafa Llop, Peke, Arnau Beltran (Cardona, 80’), Pau Miralles (Kabir, 64’).

Àrbitre: Aleix Solé Tosas, de la delegació de Tarragona. Va mostrar targetes a Joan Martínez (25’) i Mark Blasco (55’) pels locals i Manu (63’), Kebba (89’) i Genís (2) (84’) dels visitants.

Gols: 1-0, Eric (2’); 2-0 Dani Quesada (30’); 2-1, Genís Arrastraria (p) (44’); 2-2, Manu (54’); 3-2, Dani Quesada (62’); 4-2, Dani Quesada (75’).

Podeu veure la classificació després de la primera jornada de lliga al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: