IniciFutbolFutbol femeníEl Reus, massa escull per a la Rapitenca (1-4)

El Reus, massa escull per a la Rapitenca (1-4)

No va poder ser. La visita d’un dels conjunts que lluita per l’ascens com el Reus representava una prova molt complicada per a la Rapitenca per a mirar de sumar la primera victòria des del canvi a la banqueta. I més complicada se li va posar la situació quan abans dels deu minuts de partit encaixaven ja el primer gol de les reusenques.

Les de la capital del Baix Camp s’en van beneficiar a més de les baixes significatives que tenien les blanc-i-blaves a la zona ampla del terreny de joc i es van mostrar clarament superiors des del primer minut. D’entrada ficaven setge als dominis rapitencs tancant a les de la Devesa a la seva àrea i gaudint de dues rematades als ferros de la porteria local que evidenciaven les intencions de les visitants que poc després desfeien l’equilibri al marcador. El partit seguia posant de manifest el domini territorial autoritari de les roig-i-negres que prop de la mitja hora de partit marcaven el segon que ja encaminava el resultat abans d’enfilar el camí dels vestidors al descans.

La Rapitenca va mirar de fer una passa endavant a la represa, tal i com havia planificat l’entrenadora Noélia Ontañon, que els hi permetia posar en dificultats a les reusenques durant els primers compassos de la segona meitat. Però lluny de tenir opcions per a marcar i entrar al partit van veure com arribaven dues dianes més de les visitants que sentenciaven. A les acaballes del duel arribava el gol de l’honor de Maicas que maquillava el resultat definitiu per a una Rapitenca que la propera jornada descansarà i que comença a pensar en el proper rival, el Vilanova, que és un rival de la seva lliga.

UE RAPITENCA, 1
FUNDACIÓ FB REUS, 4

UE Rapitenca: Jenni, Fischer, Sílvia, Escribano, Judit, Sorribes, Balsebre, Sara, Martina, Ainhoa, Queral. També van jugar: Gemma, Vero, Paula.

Fundació FB Reus: Gemma Rius, Salvat, Esther, Inés, Natàlia, Carla, Irati, Marina, Núria, Paula, Sara. També van jugar: Iris, Anna, Abril, Elsa, Raquel, Emma, Mireia.

Gols: 0-1, Carla (9′); 0-2, Paula (26′); 0-3, Sara (55′); 0-4, Marina (70′); 1-4, Maicas (76′).

Àrbitre, Sr. Omar Ohanni de la delegació de les Terres de l’Ebre. Va amonestar a les locals Sara (30′) i Paula (84′) i a Paula (62′), Sara (87′) i a l’entrenador Marc Mestres (30′) de la Fundació FB Reus.

Podeu veure la classificació actualitzada després de la dinovena jornada de lliga al grup 1 de segona divisió femenina clicant a la imatge immediatament inferior: