IniciFutbol3ª CatalanaEl Roquetenc cedix el segon empat consecutiu a casa

El Roquetenc cedix el segon empat consecutiu a casa

El Roquetenc va cedir el segon empat consecutiu a casa davant un Perelló necessitat de punts per a intentar eludir la zona de descens, en un empat sense gols. Tot i això, els quadribarrats continuen sense cedir cap derrota al seu estadi amb un bagatge de dos victòries i tres empats, afrontant les set jornades seguides que hauran de jugar sobre el municipal de Roquetes, en els nou compromisos consecutius que han de disputar. De moment, però, no han pogut passar de l’empat davant el Masdenverge (1-1) i el Perelló (0-0), fet que no els permet enganxar-se a la lluita per les primeres posicions. No obstant això, meritòria trajectòria dels de Roquetes que marxen en sisena posició a la taula i a només tres punts del cinquè, el filial de la Rapitenca (30).

El partit, on els de David Garcia l’afrontaven amb nombroses baixes, ha tingut un inici trepidant. Primer eren els locals qui generaven una ocasió on Michael va tenir el gol a tocar, en una rematada de cap que es perdia per molt poc. La rèplica local la donava Lluís Blasco, qui en una canonada des de la frontal, que semblava que entrava va topar amb la fantàstica intervenció del porter roquetenc Josep que va desviar la pilota en darrera instància quant ja es colava pel mateix escaire. A partir d’aquí, domini territorial dels de Garcia que generaven aproximacions als dominis perellonencs, la més clara en una rematada de Carrasco als vint-i-quatre minuts que repel·lia la base del pal de la porta visitant, arribant-se així al temps de descans.

A la represa, el Perelló va sortir amb l’equip clarament replegat en defensa de forma expeditiva, considerant bo el punt en la lluita particular per evitar el descens (tenint en compte la possibilitat de descensos no compensats que poden existir des de la segona catalana que podria implicar que baixin tres o quatre equips de la categoria, cap a la quarta catalana). Els de la Vinyeta, seguint amb aquesta tònica de les darreres cinc jornades on tan sols han encaixat una derrota a la Devesa davant el filial de la Rapitenca, van plantejar seriosos problemes a un conjunt local que ho intentava però que no podia superar la hermètica línia defensiva visitant. No obstant això, amb el pas dels minuts i el desgast físic, van trobar les accions per a marcar, la més clara de totes, en una rematada de cap de Gerard Cid que completament sol davant el porter, fallava de forma incomprensible la seua rematada, deixant les taules al marcador.

CD ROQUETENC, 0
CE PERELLÓ, 0

CD Roquetenc: Josep Martínez, Gerard Cid (Manel, 84’), Pere, Michael, Efren, Joel Roig, Quim Martínez (Ivan Arasa, 81’), Carrasco (Morales, 57’), Codor, Eloi, Stephane.

CE Perelló: Àlex, Jordi Boyer, Khadim, Amador Voces, Roger, Caballé, Arnau Pallarés, Walter, Ferreres, Lluís Blasco (Carlos, 30’), Tití.

Àrbitre: Omar Ohanni Ed Daoudy, de la delegació arbitral ebrenca. Targetes per a Eloi (16’) i el tècnic David Garcia (81’) i per a Roger (5’), Caballé (22’), Amador Voces (55’), Carlos (73’), Tití (85’) i Héctor (a la banqueta) (87’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la divuitena jornada al grup primer de la tercera catalana, clicant la imatge inferior: