IniciFutbol3ª CatalanaFestival golejador de l'Ametlla de Mar que apunta a la segona posició

Festival golejador de l’Ametlla de Mar que apunta a la segona posició

Nou minuts va poder resistir el Corbera d’Ebre. Van ser els que va necessitar el conjunt de Xavi Subirats per a transformar la seua primera ocasió en gol. A partir d’aquí monòleg autoritari d’un equip calero que es va agradar davant un conjunt corberà que es desplaçava molt delmat d’efectius, amb tan sols onze per a completar l’equip per a fer intentar fer front a un dels blocs més en forma del campionat que travessa per un moment molt dolç amb sis victòries consecutives, més el partit que han de recuperar a Santa Bàrbara que tenen molt ben encarrilat amb un 0-2 en el moment de la suspensió i que completaria set partits seguits sumant de tres. Al descans, s’arribava amb un contundent 4 a 0 que quan faltaven vint minuts per al final del partit ja es completava amb el correctiu definitiu de 7 a 0.

Tal com ens reconeixia el tècnic local Xavi Subirats “el partit no ha tingut massa història. Vam sortir en tromba davant un Corbera molt limitat, que als cinc minuts ens permetia ja haver estavellat dos pilotes als travessers. A partir del primer gol, el duel quedava a mans nostres totalment. Simplement, era qüestió de veure quants gols érem capaços d’anotar. El partit no ha tingut les complicacions que ens pensàvem abans d’iniciar-lo. No ens han rematat en cap ocasió a porta. Això ve a demostrar l’estat de forma pel qual travessem. El partit em deixa molt content, per sumar una altra victòria que ens situa provisionalment segons a falta dels seixanta minuts que hem de recuperar aquest dimecres i de cara al partit a la Devesa dissabte, que avaluaran a què podem aspirar aquesta temporada” sentenciava l’entrenador calero.

SCER L’AMETLLA DE MAR, 7
CF CORBERA D’EBRE, 0

SCER l’Ametlla de Mar: Erik, Robert, Xavi Callau (Héctor, 45’), Marc Brull, Jordi Llaó, Froi (Moha, 60’), Emma (Eric, 67’), Xavi Fages, Gerard, Sergi Callau, Ivan Vidal (Jordi Callau, 45’).

CF Corbera d’Ebre: Gerard, Juan Antonio, Gironés, Mousaab, Alecsandru, Arnau Cugat, Edgar, Christian, Kalilu, Alieu, Adrián.

Àrbitre: Maksym Skoblyuk, de la delegació arbitral de les Terres de l’Ebre. Amonestacions per a Xavi Callau (34’) dels locals i per a Alieu (20’) i Juan Antonio (79’) dels corberans.

Gols: 1-0, Ivan Vidal (9’); 2-0, Jordi Llaó (18’); 3-0, Marc Brull (24’); 4-0, Emma (31’); 5-0, Emma (58’); 6-0, Jordi Llaó (66’); 7-0, Jordi Llaó (69’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la divuitena jornada al grup primer de la tercera catalana, clicant la imatge inferior: