IniciFutbol3ª CatalanaEl Roquetenc fa els deures a la primera part i goleja al...

El Roquetenc fa els deures a la primera part i goleja al Tortosa B

Després de superar al Gandesa la setmana passada, el Roquetenc va superar aquesta setmana al Tortosa en un derbi de rivalitat que va resultar descafeïnat. Segueix així el conjunt de Carlos Gilabert fent una gran temporada, cinquè classificat del grup i si fos capaç d’aprofitar aquesta mateixa nit el duel que recuperen a Santa Bàrbara cas de sumar la victòria, s’enganxaria de nou a la lluita per l’ascens tenint en compte que es podria situar a onze punts del capdamunt de la taula a expenses del que puga passar al partit entre els dos primers classificats aquest cap de setmana.

Pràcticament en la primera arribada del partit els roquetencs treien profit de la feblesa defensiva tortosina per a trencar l’equilibri al marcador aprofitant la rapidesa del terreny de joc motivat per la pluja que va caure durant tot el dia. A partir d’aquí la superior intensitat local els permetia desbordar a un conjunt tortosí incapaç de fer front al potencial dels de Carlos Gilabert que dominaven a plaer i trobaven situacions per a deixar el partit vist per a sentència en arribar al descans. Quim feia la centrada des de la punta esquerra i Gerard Cid recollia l’assistència i marcava de cap el que resultava el primer gol oficial des de que vesteix la camiseta del primer equip del Roquetenc. A partir d’aquí una primera meitat molt complerta pels groc-i-rojos i efectiva de cara al gol els permetia desnivellar el partit amb dos gols més. Valls en una bona combinació de l’equip local rematava al fons de la xarxa abans dels vint minuts, mentre Joel Roig culminant un ràpid contracop aconseguia el tercer amb que s’arribava al descans.

A la represa els tortosins fruit del retoc tàctic introduït als vestidos sortien amb més decisió. Una situació que veurien truncada a partir dels onze minuts arran de l’expulsió d’Elyas que afonava les aspiracions tortosines d’optar a marcar el gol que els enganxés al partit. A partir d’aquí el reguitzell d’ocasions van ser per als locals que aprofitaven dos al tram final del compromís quan Joel Roig, autor de dos dels cinc gols del seu equip, aprofitava una triple rematada que salvaven en primer instància el porter visitant i després un defensor refusant l’esfèric sota pals, però a la tercera rematada acabava la pilota al fons de la xarxa visitant (77′). Quim a falta de cinc minuts per al final, en una rematada ajustada des de la frontal, tocava al pal i acabava entrant dins a gol completant així la ‘maneta’. En temps de descompte, arran d’una falta a la frontal, el jugador del primer equip roig-i-blanc Konu feia un llançament inapelable que servia per maquillar el tanteig definitiu, fent el gol de l’honor tortosí.

Sala de premsa:

Per a Òscar Rumense, tècnic del Tortosa ‘B’, el partit “no va tenir història, ja que com ens passa habitualment últimament i pràcticament és una tònica que portem arrossegant tota la temporada vam sortir amb molt poca intensitat al partit i el Roquetenc ens va superar en totes les facetes del joc. Sabent de la importància que tenia aquest partit per a nosaltres, tenint en compte que la victòria que vam aconseguir la setmana passada davant l’Olímpic, ens podia catapultar per obrir forat en la zona compromesa de la classificació, però de res ha servit el treball de la setmana i el plantejament que vam plantejar perquè a la primera acció ells se n’aprofitaven de la falta d’intensitat defensiva nostra per a marcar el primer gol i als vint minuts arran d’una contra generaven l’acció del 2-0 i abans del descans certificaven el triomf amb el tercer” ens comentava Rumense visiblement disgustat per l’actitud del seu equip. “A la segona part ho intentàvem però arran de l’expulsió que ens deixava en deu, el partit ja va quedar vist per sentència. Assumeixo el fet de com a màxim responsable de l’equip, no saber-los-hi inculcar de que aquesta categoria és molt dura i si no surts intens des del principi, tots els equips et superen en tots els aspectes del joc. Intentarem rectificar i sumar els màxims punts que puguessem per mirar d’intentar evitar les zones perilloses de la taula i intentar remar tots en el mateix sentit” sentenciava l’entrenador roig-i-blanc.

Podeu veure la classificació després de disputar-se la vint-i-unena jornada a la tercera catalana al grup 1 clicant la imatge inferior:

La propera jornada:

Setmana de triple partit per als roquetencs que després de la victòria davant els tortosins afrontaran el desplaçament al camp del Santa Bàrbara, en un partit ajornat dos cops per casos de covid-19, i que servirà per a ficar al dia la situació classificatòria. Els de Carlos Gilabert intentaran allargar la bona trajectòria d’aquesta temporada que els pot acostar a onze punts del lideratge del grup, tenint en compte que hi ha un enfrontament directe entre el primer i el segon classificat diumenge. Davant tindran a un conjunt planer que arribava a aquesta confrontació en línia ascendent amb sis victòries, un empat i una sola derrota en els vuit darrers compromisos. I dissabte rebran a municipal de Roquetes en el períple de set compromisos consecutius que han de jugar davant l’afició roquetera, a l’Amposta B en un partit que obrirà la vint-i-dosena jornada del campionat a partir de dos quarts de cinc de la tarda, amb arbitratge del col·legiat ebrenc Mouad Benyazid.

Per la seva banda, el Tortosa B afrontarà un partit crucial dissabte la tarda davant l’Alcanar, rival directe en la lluita per la permanència. Els tortosins buscaran sumar els tres punts davant un conjunt canareu que des del canvi a la banqueta només ha aconseguit sumar els tres punts en el partit a Benissanet (1-2). El xoc arrancarà a partir de les 18 hores amb arbitratge de la col·legiada tarragonina Júlia Vázquez Sánchez.