IniciFutbol3ª CatalanaEl Roquetenc goleja a la represa a un Olímpic ja descendit (5-1)

El Roquetenc goleja a la represa a un Olímpic ja descendit (5-1)

Tot i ser un equip ja de quarta catalana (que ja fa dues jornades que han baixat matemàticament), l’Olímpic ME va presentar oposició durant el primer temps a un Roquetenc que va allargar la increíble ratxa d’aquesta temporada a camp propi on acumula set compromisos seguits guanyant i al llarg de l’any tan sols ha cedit dues derrotes davant el líder Jesús Catalònia (0-1) i la Cava (1-2) i dos empats enfront l’Ametlla de Mar (2-2) i el Godall (1-1), deixant escapar així deu punts del municipal roquetenc.

El partit semblava posar-se-li de cara als de Carlos Gilabert quan Xavier als primers compassos de la confrontació aconseguia perforar per primer cop la porteria visitant (8′). Tot i això, un voluntariós i combatiu equip entrenat per Àlex Curto, aconseguia sorprendre tan sols sis minuts més tard i en una acció culminada per Martí Sabater restablia la igualtat al marcador (14′). El gol li feia mal als del Baix Ebre, que durant el transcurs de la primera meitat estaven espessos i no es trobaven gens còmodes davant un rival que els oferia resistència no deixant espais per a que els davanters roquetencs trobessin la fórmula de generar accions de gol. Tot i així, en una jugada puntual Pau Roda li tornava a situar als roquetencs per davant al marcador. A dos minuts del descans, arran d’una acció a pilota aèria en la qual saltaven el porter visitant Joel i el central incorporat a l’atac Maikel, el defensor local trepitjava de forma involuntària el peu del porter i quedant-se al terra visiblement dolorit. Fins al punt de tenir que ser evacuat a un centre sanitari on després d’una primera exploració li van diagnosticar una possible fractura de menisc. Amb aquesta acció es va arribar a la fi de la primera meitat.

La sortida fulgurant dels del Baix Ebre a la represa els va permetre donar un cop d’efecte al partit amb dos gols en tres minuts, que ja encaminaven la golejada de Xavier (47′) i Loann (50′). Al tram final, després d’un domini avassagador pels roquetencs, tot i tenir un ritme baix a causa de la forta calor que feia, Joel Roig finiquitava el duel que manté en el quart lloc de la taula, emparellat a punts amb el Gandesa (al qui li tenen el coeficient golejador particular guanyat), en una més que brillant temporada on destaca el fet de ser l’equip menys golejat del grup amb tan sols vint gols encaixats.

Podeu veure la classificació després de disputar-se la vint-i-setena jornada a la tercera catalana al grup 1 clicant la imatge inferior: