IniciHandbolEl Sagunt del tortosí Toni Malla passa la primera eliminatòria de Copa...

El Sagunt del tortosí Toni Malla passa la primera eliminatòria de Copa del Rei d’handbol

A diferència del que van ser les dues jornades anteriors, el Sagunt entrenat pel tortosí Toni Malla en una imatge completament diferent dels darrers partits de lliga, ha donat la cara en tot moment i s’ha pogut imposar a domicili a la pista de l’Horneo Alacant (22-26).

Els blanc-i-vermells molt conscienciats després de les darreres actuacions han sortir mentalitzats i han completat un partit de molt nivell tant en atac com en defensa. El partit va començar igualat però de mica en mica es trobaven amb més confiança que en part ha donat el bon porcentatge d’aturades que ha donat Dani Martínez (amb un 42%). A la meitat, el Sagunt va sortir disposat a passar la primera eliminatòria de la Copa del Rei i portar al seu terreny de joc un partit contra un equip d’Asobal.

Els de Malla han anat sempre per davant al marcador fins que l’Alacant aprofitava les pèrdues del conjunt visitant per donar-li la volta al resultat. Va durar poc l’alegria per als alacantins ja que les aturades de Martínez i els gols de Soares i Poveda van tornar a donar-li avantatge als de l’entrenador tortosí fins adquirir una renda de 3 gols al marcador, la màxima diferiència del que duien de confrontació. Al descans s’arribava amb l’avantatge visitant per dos gols amb el 12 a 14.

Després del descans, l’equip de Malla va gaudir dels seus millors moments. Es va oblidar dels bloquejos en atac dels últims xocs i va tindre molt d’encert de cara a porteria amb Poveda, Ortega, Soares i Cunha anotant amb soltura, fet que ja els va encaminar a la victòria que al final es tancava amb quatre gols de renda amb el 22-26.

FITXA TÈCNICA:

EON Horneo Alacant, 22 (12)

Fertiberia BM Port Sagunt, 26 (14)


EON Enforne Alacant: Jose Maria, Enrique (7), David Jimenez (1), Yeray, Didac (1), Emil (3), Juande (1), Padilla, Luis Hernandez, Joaquin Delgado (2), Pavel, Alberto , Novais (6), Emilio Martinez (1), Cristian Mol.

Fertiberia BM Port Sagunt: Ignasi Admella, Alfonso (1), Alex Oterga (3), Alvaro de la Vall, Diaz Ledo, Cunha (4), Soaeres (3), Camacho (2), Del Racó (3), Dani Martinez, Nolasco (3), Aranau, Javier Manzano (2), Poveda (5), Alejandro Taravilla.

Parcials: 1-2, 3-3, 5-6, 8-7, 9-10, 12-14, 15-17, 17-20, 17-21, 19-24- 22-26

Àrbitres: Alvarez i Escoda. Van excloure pels locals a Feutchmann i Moll.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies