IniciVoleibolReacció del Volei Roquetes per superar al Mediterraneo de Castelló i aconseguir...

Reacció del Volei Roquetes per superar al Mediterraneo de Castelló i aconseguir una victòria històrica

En el debut davant la seua afició el Volei Roquetes ha aconseguit el seu primer triomf, en l’estrena a la Superliga 2, del voleibol masculí espanyol.

Els roquetencs que han començat amb alguns dubtes, han millorat el seu rendiment a partir del segon set, per acabar superant amb solvència a un rival que es presentava com a favorit al partit.

L’equip roquetenc ha començat una mica imprecís, acusant aquest debut davant la seua afició, i el Mediterraneo amb un joc més consistent, ha portat la iniciativa en els primers punts. Amb 3-9, s’ha produït el primer temps mort de Rojas, propiciant que el joc entrés en una fase de més igualtat. Ho han intentat els roquetencs, però el conjunt castellonenc ha sabut gestionar el seu avantatge per anotar-se el primer set 18-25 i

El segon set ha estat ja una altra història. Els roquetencs ja més ficats al partit, han portat la iniciativa amb millors prestacions en totes les facetes del joc. Les diferències s’han incrementat de forma considerable fins al 18-8. Els locals han administrat la seua valuosa renda, i amb un excel·lent bloqueig han aconseguit sumar el seu primer set en la categoria per 25-18.

Aquest triomf en el segon parcial ha donat confiança als roquetencs, que en el tercer set han superat amb autoritat al seu rival. Els temps morts i canvis introduïts per tècnic visitant, no han servit per a trencar l’excel·lent ratxa del Vòlei Roquetes, que ha incrementat de forma considerable el seu avantatge, fins a certificar el set amb una sacada directa, per un clar 25-13.

Amb la confiança d’haver assegurat almenys un punt, i anar per davant en el marcador, el conjunt roquetenc ha sortit en el quart set pletòric de moral i confiança, i des de l’inici han portat la iniciativa, amb un joc solvent i un bloqueig determinant. Com en els dos anteriors sets, han anat sempre per davant en el marcador amb diferències que oscil·laven entre els 3 i 4 punts fins al 20-15. El Mediterraneo no es resignava a la derrota i buscava la reacció.

Amb 22-17 amb un temps mort el tècnic visitant intentava frenar el joc d’un Volei Roquetes que marxava directe a un triomf històric. Ha estat també la primera victòria d’Andy Rojas com a jugador i tècnic del Vòlei Roqetes, precisament davant l’equip amb el qual va jugar la temporada 2017/18 a la Superliga, máxima categoria del voleibol estatal.

L’equip amb la seua arribada i les noves incorporacions ha donat una bona i esperançadora imatge.


FITXA TÈCNICA:

VOLEI ROQUETES,  3
CV MEDITERRANEO CASTELLÓN, 1

Volei Roquetes: Rojas, Pallarés, Jesús, Redu, Albert, Jaume, Pacheco, Frander, Aleix, Ferran, Mario Sánchez, Isak Martí, Joan Vericat.

CV Mediterraneo Castellón: Monserrat, Callejo, Navarta, Cazac, Mata, Ginés, José Luis López, Redin, Blasco, Trif, Castellanos, Vives i lliures Òscar Fernández i Emilian Costache.

Àrbitres: Albert Elvira i Adolfo Keim.

Parcials: 0-1, 18-25 (21′); 1-1, 25-18 (24′); 2-1, 25-13 (22′); 3-1, 25-18 (25′). Duració 1:41

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies