IniciBàsquetEl sénior femení del CB Amposta reacciona després del primer quart

El sénior femení del CB Amposta reacciona després del primer quart

Després d’un primer quart molt igualat i avantatges visitants, amb una renda la final de dos punts, el CB Amposta va reaccionar davant un rival que no va poder superar la seua defensa, i només va anotar una cistella i un tir lliure en tot el quart.

L’Amposta va aconseguir marxar al descans amb una bona avantatge de 12 punts (28-16). En el tercer quart va predominar la igualtat, però l’equip ampostí va augmentar la diferència fins als 17 punts (45-28). En l’últim quart l’equip dirigit per Xose Leyenda va sentenciar amb tres triples consecutius, dos de Maëlis Adedjoumon i un de Paula Bosch, per situar la màxima avantatge de 19 punts (56-37).

Al final victòria solvent de les locals, que amb aquesta victòria es consoliden a la zona intermèdia de la taula classificatòria. En la vint-i-cinquena jornada, afrontaran un complicat repte, el pròxim dissabte a les 19:30 hores, al pavelló del Club Natació Reus Ploms, amb el Reus Ploms Salle.

CB AMPOSTA, 56 (28)
COFRAN 95 CB CAMBRILS, 40 (16)

CB Amposta: Maria Camila Salazar (6), Andrea Pujol (4), Aina Bustos (4), Paula Casajust (18), Maëlis Adedjoumon (19), cinc inicial, Paula Bosch (3), Juliette Marsaudon (2), Ariadna Tomàs, Evelyn Nofuentes, Anna Gómez. 15 faltes personals. Set triples. 5/7 tirs lliures.

Cofran 95 CB Cambrils: Florència Devesa (4), Clàudia Navarro (4), Maria Ferrús (8), Raquel Queralt (3), Montserrat Hernández (9), cinc inicial, Júlia Risalde, Olga de Febrer, Mireia Gorriz (3), Judit Ferrús (2), Anna Nieto, Ingrid Parés (7). 17 faltes personals. Quatre triples. 9/24 tirs lliures.

Àrbitre: Julian Lava Doñate.

Parcials: 11-13; 17-3; 17-14; 11-10.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.8), després de la vint-i-quatrena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta: