IniciBàsquetEl sénior femení del CB Amposta s'imposa amb solvència al Reus Deportiu

El sénior femení del CB Amposta s’imposa amb solvència al Reus Deportiu

Victòria clara i contundent del Bàsquet Amposta a la Segona Catalana davant el Reus Deportiu. Les visitants van anotar la primera cistella, i després van rebre un parcial 17-0, per part de les jugadores dirigides per Xose Leyenda, que van ser molt superiors en totes les facetes del joc.

Les reusenques van tindre molts problemes per superar la defensa rival, anotant tan sols 12 punts en el primer temps. Al descans es va arribar amb el partit gairebé decidit, sobretot per la superioritat de les jugadores locals, que van propiciar una diferència considerable al marcador (37-12). No va canviar la dinàmica del joc en el tercer quart, en el que les visitants van continuar amb els problemes ofensius, anotant tan sols 4 punts. Les diferències es van incrementar.

L’últim quart va ser l’únic amb un joc igualat, finalitzant amb un parcial favorable a l’equip reusenc, encara que sense cap opció d’apropar-se a un marcador, sempre molt clar per a les jugadores ampostines.

CB AMPOSTA, 65 (37)
CB REUS DEPORTIU, 34 (12)

CB Amposta: Paula Bosch (2), Andrea Pujol (11), Paula Casajust (12), Jiuliette Marsaudon (3), Aina Bustos (10) cinc inicial, Ariadna Tomás (2) Anna Gómez (2), Evelyn Nofuentes. 19 faltes personals. Un triple. 8/14 tirs lliures.

CB Reus Deportiu: Ariadna Monreal (5), Núria Guinart (10), Janna Martínez (2), Aida Serra (3), Clàudia Vinyes (8), cinc inicial, Marta Serra (2), Laia Pintaluba (2), Paula Rodrigo, Maria Elisabeth Saénz (2), Nina Kortendick i Janet Casellas. 17 faltes personals. Un triple.7/17 tirs lliures.

Àrbitre: Gerard Garcia Llaberia.

Parcials: 19-4; 18-8; 12-4; 16-18.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.8), després de la dinovena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta: