IniciBàsquetEl sénior femení no pot trencar l'espectacular ratxa del líder

El sénior femení no pot trencar l’espectacular ratxa del líder

El Bàsquet Amposta, amb els deures fets de consolidar-se a la categoria, amb la permanència a Segona Catalana assegurada, va complir amb el tràmit de la seua visita a la pista del Reus Ploms Salle Negre. El líder de la competició va sumar la seua vint-i-dosena victòria, i ha guanyat fins ara tots els partits disputats. En aquesta ocasió no van donar moltes opcions a un conjunt ampostí, que va mantenir opcions fins al descans, amb domini local per una renda de 12 punts (32-21).

A la segona part les jugadores del conjunt ampostí, van tenir molts problemes per superar la defensa local, anotant només una cistella i dos tirs lliures en el tercer quart. En l’últim es van mantenir els problemes ampostins en atac, i el parcial 37-12 de la segona part, va propiciar una clara i contundent victòria del líder.

Després de disputada la vint-i-cinquena jornada, el CB Amposta es manté en la zona tranquil·la al grup 8 de Tercera Catalana, i el pròxim partit serà el divendres 19 de maig a les 20:30 hores, rebent a la seua pista a l’AD Torreforta, equip situat a la part baixa de la classificació.

CB REUS PLOMS LA SALLE ‘NEGRE’, 69 (32)
CB AMPOSTA, 33 (21)

Reus Ploms Salle Negre: Mariona Llauradó (3), Marina Herreros (4), Natàlia Merchan (13), Ana Perolada, Anne Jaunarena (3), cinc inicial, Anna Valle (2), Anna Montserrat (2), Laia Batista (7), Alaitz Barreñada (2), Sarai Esquivel (12), Sandra Torné (7), Lara Campos (14). 15 faltes personals. Tres triples. 8/11 tirs lliures.

CB Amposta: Maria Camila Salazar, Andrea Pujol (5), Aina Bustos (3), Paula Casajust (12), Maëlis Adedjoumon (10), cinc inicial, Paula Bosch, Juliette Marsaudon (3), Ariadna Tomàs, Evelyn Nofuentes, Anna Gómez. 15 faltes personals. Un triple. 6/9 tirs lliures,

Àrbitre: Nil Sabaté Nicolau.

Parcials: 15-9; 17-12; 19-4; 18-8.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.8), després de la vint-i-cinquena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta: