IniciFutbolFutbol femeníEl Tarraco remunta el gol matiner de la Rapitenca i es manté...

El Tarraco remunta el gol matiner de la Rapitenca i es manté en la pugna de l’ascens

Tot i avançar-se al marcador la Rapitenca no va poder resistir davant el tercer classificat de la lliga que en dos minuts li donava la volta al marcador al tram final de la primera meitat i que a les acaballes del partit aconseguien tancar el resultat amb el tercer gol.

El partit va ser “rocós davant un rival que disposa de jugadores contundents que no donen les pilotes per perdudes. La veritat es que va ser una llàstima” ens comentava l’entrenadora rapitenca Noélia Ontañon que ens afegia que “penso que l’equip va respondre a les expectatives i vam plantejar el partit molt bé. Vam estar els noranta minuts a un gran nivell i els petits detalls van ser els que van decidir la confrontació“. “L’equip, tot i que no ens surtin els resultats de cara, se veu com cada dia que passa als entrenaments i als partits està cada cop més unit i treballant per a que arribi aquesta primera victòria que ens reforci encara més. Tan sols ens falta l’encert de cara a porteria, però l’equip va marxar del camp del Tarraco molt content i satisfet pel treball realitzat i que ens va deixar prop de sumar” ens comentava Ontañon.

Tot i sortir en contra de vent durant la primera meitat, les rapitenques van mostrar un gran nivell de joc que els permetia aprofitar les accions a la contra i en una passada filtrada a l’esquena de la defensa local, la pitxixi rapitenca Naiara Sorribes definia a la perfecció per avançar a les del Montsià al marcador. La reacció local venia als vint minuts, en una acció discutida per les rapitenques, quan s’assenyalava un penal molt dubtós però la rematada des dels onze metres es perdia desviada fora directament. Durant els primers quaranta-cinc minuts, tot i l’acció del penal, les rapitenques es van mostrar com un equip molt sencer i fins i tot van perdonar la possibilitat de fer el segon gol, fins que a la recta final del primer temps en una jugada desafortunada de la defensa ebrenca el rebot li afavoria a Judit que es quedava sola davant Jenni a la que superava marcant el gol de la igualada. Un gol que sentava com una galleda d’aigua freda a les del Montsià, que acusaven el nerviosisme propiciat pel gol i només dos minuts més tard una nova acció desafortunada de la reraguarda visitant, després de tocar al pal acabava entrant i donant-li la volta al marcador per a marxar a enfilar el camí dels vestidors.

Amb el vent a favor a la segona meitat els intents rapitencs d’aconseguir el gol de la igualada es topaven amb els pals en vàries rematades, en un atac-i-gol incessant que no va tenir el premi merescut. Inclús la defensa i la portera local van intervenir evitant el gol de baix dels pals, en les dues ocasions. Passaven els minuts i les jugadores de Noèlia Ontañon van mirar d’arriscar quedant-se en línia de tres al darrera, fet que va propiciar que a les acaballes es generés el contracop on la davantera local s’aprofitava de la indecisió de la portera blanc-i-blava que no sortia i li deixava la pilota a plaer per a marcar la sentència de les tarragonines, que s’imposaven en un partit molt treballat.

FC TARRACO, 3
UE RAPITENCA, 1

FC Tarraco: Mariel, Laia, Alexia, Mireia, Noèlia, Aila, Xasmin, Marta, Judit, Paula, Amina. També van jugar: Alba, Anna, Natàlia, Sole.

UE Rapitenca: Jenni, Fischer, Escribano, Nurieta Callarisa, Judit. Sorribes, Paula, Balsebre, Sara, Martina, Queral. També van jugar: Vero, Sílvia, Julene, Ainhoa.

Gols: 0-1, Sorribes (15′); 1-1, Judit (43′); 2-1, Natàlia (45′); 3-1, Lourdes (87′).

Àrbitre, Sr. Víctor Tosas Aliaga de la delegació de Tarragona. Va amonestar a la local Natàlia (88′).

Podeu veure la classificació actualitzada després de la divuitena jornada de lliga al grup 1 de segona divisió femenina clicant a la imatge immediatament inferior: