IniciFutbolFutbol femeníLa Plana es doctora imposant-se al Nàstic (3-2)

La Plana es doctora imposant-se al Nàstic (3-2)

Victòria importantíssima de la Plana davant un Nàstic de Tarragona que tot i avançar-se al marcador, va veure com les de Santa Bàrbara aixecaven amb tres gols a la represa el resultat i se situen ara a un sol punt de les grana a la classifcació en la lluita per la quarta posició del grup, en una temporada històrica en el seu debut a la categoria.

El partit va iniciar-se amb el domini territorial de les locals que van generar fins a quatre ocasions que no van poder culminar i això donava peu a que a la sortida d’un córner, les ebrenques no aconseguien rebutjar el perill i la pilota quedava morta a peus de Lucia que afusellava i avançava a les tarragonines. No obstant això, no li va pesar el gol en contra a les noies de Garcho i Maria Bel que seguien posant setge als dominis visitants amb assiduïtat generant arribades clares per poder marcar el gol de l’empat fins que en l’ocasió menys clara de totes les que van gaudir, en una centrada lateral, Paula Marqués rematava creuat lluny de l’abast de la portera i situava l’1-1 al marcador abans del descans.

Amb el gol i el canvi de sistema introduït als vestidors pels tècnics planers van ser els factors que li van donar l’estímul a la Plana per seguir cercant la forma d’aixecar i remuntar el partit. Amb els canvis introduïuts a l’equador de la confrontació i la major determinació en els metres finals, ho van aconseguir en qüestió de cinc minuts quan arribaven els dos gols que les ficaven en avantatge al marcador. En un servei de falta, Laura Matamoros capgirava la situació i poc més tard en una pilota filtrada des de la línia de mitjos Marta Alegre es quedava completament sola davant Amelia a la que superava i ampliava les diferències abans dels deu minuts de joc. Fruit d’aquesta dinàmica arribava l’acció en la qual Eli encarava la porta visitant i sobre la línia de l’àrea era derribada per la darrera defensora, reclamant l’acció com a penal. L’àrbitre no va indicar la pena màxima treient-la fora l’àrea i no va expulsar a la jugadora visitant, tenint que canviar a Eli en rebre un fort impacte a la mà, en el que podia haver tancat el partit i donar-los el factor del coefeicient particular favorable. Això els va donar ales i quan ja passaven tres minuts d’afegit a la sortida d’un córner, van deixar la pilota morta a la frontal on Lisbeth connectava una rematada inapelable que servia per a igualar el gol-average en cap d’empat a punts. No hi va haver temps per a res més, marcar i xiular-se el final d’un partit molt travat on les locals van tenir capacitat de reacció.

LA PLANA FEMENÍ, 3
NÀSTIC DE TARRAGONA, 2

La Plana Femení: Mendi, Naomi, Raquel Santamaria, Alícia, Cris, Andrea Simón, Patri, Paula Marqués, Marta Alegre, Joana, Eli. També van jugar: Mar, Laura Matamoros, Lara, Leire, Eva.

Nàstic de Tarragona: Amelia, Anais, Ekaterina, Carla, Judith, Josune, Emma, Claudia, Júlia, Itziar, Lucia. També van jugar: Georgina, Aida, Andrea, Irene, Lisbeth, De los Rios.

Gols: 0-1, Lucia (18′); 1-1, Paula Marqués (36′); 2-1, Laura Matamoros (49′); 3-1, Marta Alegre (54′); 3-2, Lisberth (90’+3′).

Àrbitre, Sr. Youseff Abaghad de la delegació de les Terres de l’Ebre. Va amonestar a les locals Alícia (10′), Paula Marqués (74′), Raquel Santamaria (86′), Naomi (89′) i a les visitants Ekaterina (56′) i Lisbeth (80′).

Podeu veure la classificació actualitzada després de la dinovena jornada de lliga al grup 1 de segona divisió femenina clicant a la imatge immediatament inferior: