IniciPoliesportiuTennisEl Tennis Tortosa decidir脿 l'11 d'abril si ven el club a l'ajuntament

El Tennis Tortosa decidir脿 l’11 d’abril si ven el club a l’ajuntament

L’edici贸 en paper del Setmanari l’Ebre d’aquest divendres avan莽a que els socis del Club Tennis Tortosa han decidit donar-se uns dies de marge i tornar a convocar una nova assemblea general extraordin脿ria per a acceptar o no l鈥檌nici de l鈥檈xpedient de les instal路lacions del club a favor de l鈥Ajuntament de Tortosa. Els dubtes d鈥檃lguns socis presents a la convocat貌ria assemble脿ria del passat 24 de mar莽 sobre si s鈥檃cceptaven o no la venda de les seues instal路lacions de la zona de la Simp脿tica van obligar els actuals directius del club a retirar els punts de l鈥檕rdre del dia i a esperar una nova ocasi贸 per a plantejar-ho, amb l鈥檃portaci贸 d鈥檌nformaci贸 m茅s concreta i per escrit del que s鈥檈stava decidint, el llistat de socis amb dret a vot, inexistent en aquella reuni贸, aix铆 com a concretar millor la realitat econ貌mica del club.

El president de l鈥檈ntitat, Albert Roda, fou l鈥檈ncarregat d鈥檕brir la sessi贸 per a dir que tota la junta havia invertit molt de temps i havia posat molta voluntat per a arribar a un principi d鈥檃cord amb l鈥橝juntament, 鈥que tot i ser un bon acord no 茅s el millor al qual aspir脿vem, per貌 茅s el que al final tenim鈥, va dir, i va afegir que ells no podien continuar fent res m茅s sense comptar amb el vistiplau de l鈥檃ssemblea. Tal com va avan莽ar la setmana passada el digital esportiu a l鈥Ebresports.cat, la quantitat per la qual l鈥橝juntament estaria disposat a entrar en l鈥檕peraci贸 茅s de 305.000 euros, la xifra final que s鈥檋a negociat amb el BBVA i AVALIS, els dos bancs que reclamen el pagament immediat del deute del Club Tennis Tortosa, que ascendix a 480.000 euros, amb la condici贸 de no acceptar cap acci贸 especulativa d鈥檃quell espai. L鈥檃ltra condici贸 indispensable que ha posat l鈥橝juntament damunt la taula per a tancar l鈥檃cord 茅s que es compte amb el vistiplau de 20 dels 21 regidors del consistori, entenent la dificultat de poder sumar a l鈥檃cord el regidor de la CUP. L鈥橝juntament ha remarcat durant les converses amb la gent del club que si hi intervenen 茅s perqu猫 no hi ha cap privat interessat en l鈥檕peraci贸, si n鈥檋i hagu茅s, es retirarien. El club havia comen莽at demanant 700.000 euros a l鈥橝juntament per a poder tancar l鈥檕peraci贸.

Durant l鈥檃ssemblea un dels directius va explicar als socis que el club era deficitari, 鈥una situaci贸 que ja van trobar aix铆 quan l鈥檃ctual junta va entrar al Tennis Tortosa鈥, i que fa temps 鈥que les despeses superen els ingressos, ja que 茅s m茅s alt el que rebem de quotes, escola, reserva de pistes i monitors, que el que gastem en sous de personal i llum鈥. Al final no es va votar el principal punt de l鈥檕rdre del dia, en qu猫 es demanava als socis si acceptaven o no les condicions d鈥檕feriment per a la compra per part de l鈥橝juntament. Un altre tema que acabaria descol路locant els socis presents fou la insist猫ncia dels actuals directius en dir que ells havien arribat fins aqu铆, 鈥i que avui els que estem aqu铆, acabem鈥. El fet que una nova junta o gestora hagu茅s de gestionar un tema tan transcendental va refredar encara m茅s el fet de poder votar la proposta. Algun soci va arribar a dir que 鈥no podem votar a cegues鈥 tot i la 鈥clara voluntat de l鈥橝juntament de voler salvar el club i garantir-ne la continu茂tat鈥. El president Roda va incidir en la lamentable realitat de les instal路lacions, 鈥que est脿 caient a trossos鈥 i malgrat l鈥檌nter猫s de posar-ho a votaci贸 no va aconseguir-ho, perqu猫 el que demanaven, va dir, era que s鈥檃prov茅s el primer pas de l鈥檈xpedient de venda que permetria demanar a la Generalitat de Catalunya l鈥檃utoritzaci贸 per a comprar el club per part de l鈥橝juntament de Tortosa.

Davant de la negativa, des de la taula presidencial es va preguntar si alg煤 estava interessat a fer un pas endavant i agafar les regnes del club, sense obtenir cap resposta positiva per part dels presents. Un directiu va arribar a dir que sentia una r脿bia continguda per la situaci贸 que estaven vivint, per貌 que volia dixar molt clar que ells no havien anat a malvendre el club, que podria estar valorat en uns 900.000 euros, com tampoc que ning煤 pens茅s que l鈥橝juntament es volia aprofitar del club perqu猫 en definitiva el que feia era presentar una proposta per a reflotar-lo i mantenir-lo obert. L鈥橝juntament tamb茅 els ha dit que no vol augmentar la partida de recursos corrents i s铆, en canvi, traure a concurs la concessi贸 del complex amb uns c脿nons raonables, que facen possible l鈥檌nter猫s d鈥檈mpreses privades solvents de gesti贸 en mat猫ria d鈥檌nstal路lacions esportives i continuar la pr脿ctica del tennis a la ciutat.

Els socis del Tennis Tortosa han rebut durant les darreres hores la convocat貌ria d鈥檜na assemblea extraordin脿ria per al dia 11 d鈥檃bril on destaquen dos punts. Un d鈥檈lls posar脿 a votaci贸 鈥la proposta de l鈥橝juntament per l鈥檃dquisici贸 de les instal路lacions del Club Tennis pel valor del deute鈥, i un segon on s鈥檃nuncia 鈥la ren煤ncia al c脿rrec de tots els membres de la Junta Directiva per haver assolit les condicions del seu mandat i haver esgotat el termini establert en l鈥檃ssemblea de data 21 d鈥檃gost de 2021鈥.

Redaccio X.R.
Redaccio X.R.
Editor-gerent del Setmanari l'Ebre
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

73 + = 83

脷ltimes not铆cies