IniciCiclismeBTTLa Transrabosenca de la Torre de l'Espanyol obre la Xallenge BTT Terres...

La Transrabosenca de la Torre de l’Espanyol obre la Xallenge BTT Terres de l’Ebre del 2022

La tradicional prova de la Transrabosenca de la Torre de l’Espanyol, en la seua sexta edició, donarà el tret de sortida el pròxim diumenge a la Xallenge BTT Terres de l’Ebre del 2022.

El representant territorial de l’Esport de les Terres de l’Ebre, Joan Barberà, amb l’alcalde de la Torre de l’Espanyol, Joan Juncà, la seua regidora d’Esports, Francina Diego, i el director de la Cursa La Transrabosenca, Sergi Bargalló, presentaran aquest diumenge,, la novena edició del Circuit Xallenger BTT Terres de l’Ebre.

La Transrabosenca és la primera de les proves del IX Circuit Xallenger BTT Terres de l’Ebre, que compta amb un total de 5 proves i que clourà amb la Duextrem d’Amposta el 8 d’octubre, després de disputar-se la BTT l’Auberge de Benissanet el 3 de juliol; Marxa dels Bandolers de la Ràpita el 4 de setembre i el 18 del mateix mes la Figot Race de Riba.roja d’Ebre.

La prova de la Torre de l’Espanyol consta de dos recorreguts, un més llarg de 41,5 quilòmetres anomenat XC Rally, amb un desnivell positiu de 1.200 metres, i un altre de curt de 25 quilòmetres amb desnivell positiu de 700 metres anomenat XC Sprint, amb avituallaments sòlids i líquids per als dos recorreguts.

S’han inscrit un total de 278 bikers, que tindran dret a més dels avituallaments, una borsa regal amb articles i vals descomptes, esmorzar per a recuperar forces, beguda i trofeus per als primers classificats masculins i femenins de cada recorregut, primers locals i detall per al club més nombrós. També es donarà premi Muntanya al primer i la primera del recorregut llarg, així com premi Strava, en un tram que passaran els de la llarga i curta en diferents marges horaris, amb sortejos per a tots els participants de regals aportats per part dels patrocinadors.

El lliurament de dorsals s’efectuarà al Centre d’Interpretació, el mateix escenari on tindrà lloc la sortida de la XC Rally a les 9:00 hores i de la XC Sprint a les 9:10, el mateix lloc on estarà ubicada l’arribada.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 3 =

Últimes notícies