IniciPoliesportiuTennisEl tennista rapitenc Ian Barroeta campió del Tour Warriors Zaragoza U-14 de...

El tennista rapitenc Ian Barroeta campió del Tour Warriors Zaragoza U-14 de tennis

El tennista rapitenc Ian Barroeta Centelles es va proclamar campió en la categoria U-14 del Tour Warriors Zaragoza, disputat a les instal·lacions del Real Zaragoza Club de Tenis.

L’alumne del CT Serramar, es va imposar en la final a Enric Novell (CT Barcino), per 6/2, 6/3, finalitzant la competició sense perdre cap set, i confirmant els pronòstics de màxim favorit, com a primer cap de sèrie del torneig. En la primera ronda va quedar exempt, i en quarts de final s’havia imposat a Winston Bramley (Juan Carlos Ferrero Villena), 6/0, 6/0, i en semifinals a l’extremeny Marcos Romero, 6/2, 6/1.

Aquest ha estat el quart torneig del Tour Warriors, després dels disputats a Madrid, Sevilla i Alacant, i el primer amb participació d’Ian Barroeta. La pròxima cita serà del 12 al 18 de juny a Lleida.