IniciPoliesportiuTennis TaulaEl tortosí Jaume Querol subcampió de Catalunya de veterans +50 de tennis...

El tortosí Jaume Querol subcampió de Catalunya de veterans +50 de tennis taula

El tortosí Jaume Querol es va penjar la medalla de plata com a subcampió de Catalunya de veterans de tennis taula, en la categoria de +50 anys. La competició es va disputar al pavelló de Calella, i en la categoria amb participació del jugador del Club Tennis Taula Tortosa, van competir 46 jugadors.

En la fase prèvia, Querol va guanyar totes les confrontacions del grup 1, per 3-2 a Joan Riera (CTT Girbau Vic); 3-1 a Antonio Guinovart (CTT El Cievo Sabadell) i 3-0 a Luis Expósito (CTT Centre).

En la fase final, va quedar exempt en la primera ronda, derrotant en octaus de final a Lluis Gómez (CTT Horta), per 3-1, en quarts a Antonio Oña (CTT Tramuntana de Figueres), 3-0, en semifinals a Xavier Villaró (CTT El Ciervo Sabadell), 3-1, perdent la final per 3-0 davant Jordi Carceller (CTT Girbau Vic).