IniciBàsquetEl tortosí Jaume Sorolla decisiu en la victòria del Bàsquet Girona que...

El tortosí Jaume Sorolla decisiu en la victòria del Bàsquet Girona que val la permanència

L’actuació del tortosí Jaume Sorolla va resultar determinant, en la victòria del Bàsquet Girona per 88-95, en un partit agònic i després de dos pròrrogues, al Principe Felipe de Saragossa, que va permetre a l’equip dirigit per Aito Garcia Reneses, certificar la permanència en la temporada del seu retorn, a la màxima categoria del bàsquet masculí estatal.

El Bàsquet Girona, 16è amb 10 victòries i 22 derrotes, sortia amb l’obligació de guanyar per assegurar la permanència definitivament. Per contra, el Casademont Zaragoza, 13è amb 12-20, arribava al partit amb l’objectiu ja assolit.

El pivot tortosí amb 11 punts, va aconseguir la seua màxima anotació de la temporada, disputant 22 minuts, amb tres encerts de cinc intents en llançaments de dos punts, cinc de sis en tirs lliures,i un rebot, sense cap pilota perduda, i un bon treball d’equip.

En el tram final de la primera prorroga, Jaume Sorolla va anotar les dos últimes cistelles de l’equip gironí, la primera amb una penetració després d’assistència de Quino Colom, i la segona amb un palmeig a falta de 5 dècimes pel final, que semblava certificar l’objectiu, però una falta al límit del temps i l’encert de Hlinasson des del tir lliure va representar de nou l’empat al marcador i va portar el matx a la segona pròrroga. En el segon temps extra, el Girona va ser millor en totes les fases del joc i va aconseguir un parcial de 3-11 que va segellar la victòria i la permanència.

El pròxim partit, i últim de la temporada pel Bàsquet Girona, serà ja de tràmit i celebració contra el Cazoo Baskonia a Fontajau.