IniciPoliesportiuCiclismeGuillem Suriñach (Controlpack), repeteix títol d'elit al Campionat de Catalunya CRI

Guillem Suriñach (Controlpack), repeteix títol d’elit al Campionat de Catalunya CRI

Guillem Suriñach va revalidar el títol de campió de Catalunya contra rellotge, amb sortida i arribada a la Via Augusta de l’Hospitalet de l’Infant, amb organització a càrrec de Promoevents Club Ciclista Esportiu. La prova es va disputar en totes les categories des de cadets a màsters i també paraciclisme.

L’organització va preparar dos recorreguts per a la disputa dels campionats, tots dos vorejant la costa. El recorregut més llarg, per a les categories elit, sub 23, màster 30 i màster 40, tindrà 17,8 quilòmetres i el curt, per a la resta de categories, serà de 12,5 quilòmetres. Tots dos tindran un recorregut molt semblant d’anada i tornada i amb una petita pujada que es farà en les dues direccions.

En la categoria elit, el triomf va ser per a Guillem Suriñach, finalitzant en la sexta posició de la classificació amb un temps de 19.21.707, compartint podi amb Lluis Ropero (Ilerllengües Cycling Team Club Ciclista), segon amb 19.33.662, i tercer, Llibert Sendrós (Controlpack), 19.38.452. El seu company d’equip Albert Masana va ocupar el setzé lloc amb 19.50.797. El més ràpid en efectuar el recorregut i primer de la categoria sub-23, va ser Francisco Muñoz (CDC Alberto Contador), amb 18.56.388.

En la prova de 12 quilòmetres, amb participació de components de la Penya Ciclista Baix Ebre, es va imposar Adrià Pericas (CC Olot), amb un temps de 15.38.592, amb sèptima posició d’Ivan Viladrich amb 16.49.350, i trenta-unena d’Ivan Rovira, 17.53.279, Hugo Marrasé, quaranta-unè, 18.10.975; Arnau Vallverdú, quaranta-dosè, els millors juniors. Mar Piñol tercera junior femenina, 21.25.773, i Merce Sitja, quarta, 21:49.003, quinta Carla Albareda, 22.50.556, i sexta Raquel Martos, 24.50.252.