IniciPoliesportiuCiclismeIlia Schegolkov (Controlpack), guanya l'esprint de la Momparler de Copa Espanya

Ilia Schegolkov (Controlpack), guanya l’esprint de la Momparler de Copa Espanya

Ilia Schegolkov es va imposar a la tradicional prova del Memorial Momparler a la població valenciana de Vilanova de Castelló, penúltima de la Copa Espanya, que tornava després de dos anys amb una carrera molt tàctica, amb gran treball dels equips amb els ciclistes més ràpids, per propiciar un final a l’esprint, on el més ràpid va ser el representant rus del Controlpack.

Els pendents del port de Sumacárcer, que van travessar els ciclistes fins a cinc vegades, van convidar els atacs des de l’arrencada del dia, i en el tram final serien diversos els demarraments amb la intenció d’evitar l’esprint, amb una ajustada lluita d’un gran grup bastant nombrós que es va decantar a favor d’Ilia Shchegolkov, amb un temps de 4:03.45, que obtenia la segona victòria en aquesta Copa d’Espanya després de l’aconseguida al febrer al Circuit del Guadiana de Don Benito. Segon va ser Thomas Silva (Caja Rural-Alea), completant el podi el balear Francesc Bennassar (High Level-GSport-Grup Innova).

Amb el grup capdavanter i amb idèntic temps van entrar Ferran Robert i Vlas Shichkin, i a 6,14, Miquel Ramada també del Controlpack.