IniciHandbolEl tortosí Toni Gerona es dedicarà només a la selecció de Sèrbia...

El tortosí Toni Gerona es dedicarà només a la selecció de Sèrbia el 2023/2024

Toni Gerona, com en la majoria d’edicions, ha participat de forma activa en el Campus que porta el seu nom, organitzat pel Centre d’Esports Tortosa. El tècnic tortosí va estar present dos dies, en els quals va ajudar als tècnics i monitors, tot donant consells i explicant anècdotes als nens i nenes.

Toni Gerona havia arribat procedent de Grècia i Alemanya, després de presenciar el Mundial Júnior, on ha participat la selecció de Sèrbia: “he estat seguint les evolucions de l’equip integrat per jugadors, que inclús algun ja l’he tingut a la selecció absoluta“.

Tot i haver rebut ofertes, ha confirmat allò que ja va comentar quan va dixar el Metropole Chartres Handball, de dedicar-se la pròxima temporada només a la selecció de Sèrbia. “He rebut alguna proposta interessant, però aquesta temporada només estaré dedicat a la selecció de Sèrbia i la família, la meua intenció és passar més temps a Tortosa“.

Ha descartat la possibilitat de dirigir a un equip de Doha, i la premsa sèrbia donava com a fet el seu fitxatge pel Partizan de Belgrad, una possibilitat que no es descarta en el futur, perquè “tinc clar que mentre estigui dirigint una selecció, només alternaré la seua preparació amb la d’un equip que sigui del mateix país“. El que resta d’any, Toni Gerona residirà a Tortosa, encara que “viatjaré en algunes ocasions a Sèrbia per ultimar la preparació de la selecció absoluta masculina, participaré en alguns campus i tinc la intenció d’asistir a algunes sessions d’entrenament d’equips europeus“.

El seu principal objectiu aquesta pròxima temporada serà la preparació de la selecció masculina absoluta de Sèrbia, que del 10 al de gener del 2024 participarà en el Campionat d’Europa que tindrà Alemanya com a seu. La selecció de Sèrbia tindrà un complicat repte al grup C, que jugarà els seus partits a l’Olympialle de Munic, amb Islàndia, Hongria i Montenegro.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies