IniciPoliesportiuTennis TaulaEl tortosí Toni Sorni s'imposa al campionat provincial infantil de tennis taula

El tortosí Toni Sorni s’imposa al campionat provincial infantil de tennis taula

Èxit durant la jornada del dissabte amb la victòria del jove tortosí Toni Sorni en el Campionat Provincial Infantil de Tarragona. La jove promesa ebrenca, amb només 12 anys i de categoria aleví de segon any, va participar en el torneig enfront rivals de més edat, de categoria Infantil.

En la primera fase de la competició ja va aconseguir classificar-se primer del grup A, i en semifinals es va enfrontar en semifinals a Pol Besora del CTT Ganxets de Reus, al que va superar per un clar 3-0. Per l’altra part del quadre Izan Bueno (Nàstic) es va desfer d’Eric Giménez del Ganxets. En la gran final provincial el jove deportista tortosí Sorni va superar a l’esmentat Izan Bueno del Nàstic de Tarragona per un clar 3-1. Amb aquest títol, Toni Sorni es referma com una de les promeses més destacades de tot el tennis taula català i espanyol i aconsegueix el seu segon títol provincial de la temporada, després de guanyar el de categoria aleví fa només 15 dies.