IniciVoleibolEl Volei Roquetes acarona la permanència

El Volei Roquetes acarona la permanència

El Volei Roquetes, va tornar a superar al Familycash Xàtiva, per idèntic resultat que ho havia fet a la primera volta, emportant-se dos punts, en aquesta ocasió del pavelló municipal de Xàtiva, en un partit amb moltes alternances, i protagonisme argentí. La bona actuació del central local Luis Brunaccio amb 23 punts, no va ser suficient per contrarestar la gran actuació en atac dels seus compatriotes, imparables en atac, autors de 54 punts Franco Laurenti (26) i Mauro Aguilera (28), que en el seu retorn a la pista de l’equip al qual havia defensat la passada campanya, s’ha convertit en el seu principal botxí. a més l’equip roquetenc ha estat més entonat en la recepció que el seu rival.

El partit ha tingut moltes alternances quant a fases de domini per part dels dos equips. El primer set ha estat disputadíssim i després d’un bon inici local, els roquetencs han millorat, entrant el joc sense un clar dominador, amb successius empats i victòria final dels locals en un final apassionant.

Va reaccionar l’equip roquetenc, que en el segon set va portar sempre la iniciativa, per certificar l’empat amb un final de Laurenti imparable en atac.

El bon joc en una actuació coral per part de tots els seus components, va continuar al tercer set, on es va certificar la remuntada amb un excel·lent joc, i portant sempre la iniciativa de forma clara al marcador, amb avantatges que oscil·laven entre els 4 i 7 punts, per donar-li la volta al marcador després de dominar amb autoritat. Aquest bon joc no va tenir continuïtat, i el Xàtiva, que mai es va resignar a la derrota, va ser superior des del primer moment en el següent quart, on els roquetencs no van estar al nivell dels dos anteriors, davant un rival més encertat.

En el quint i definitiu van sortir amb més decisió, dominant des del primer punt. El tècnic local Héctor Pesci va intentar canviar la dinàmica del joc, amb dos temps morts i alguns canvis, que no van tenir la repercussió que esperava. Els roquetencs es van mantenir molt ferm i sense perdre la concentració, han sentenciat amb una acció atacant de Mauro Aguilera, per culminar espectacular actuació.

FAMILYCASH XÀTIVA VB, 2
CV ROQUETES, 3

Familycash Xàtiva VB: Barrial, Pau Martínez, Romero, Ruben Martínez, Micó, Guillem Garcia, Mateu, Hervás, Brunaccio, Álvaro Gómez, Benlliure, Ferran Garcia, Reyes, Peñalver.

CV Roquetes: Mateo Marzi, Roig, Joan Vericat, Redu, Albert, Franco Laurenti, Jaume, Aleix, Mauro Aguilera, Ferran, Isaak.

Àrbitre: Maria del Mar Vidal Flores.

Parcials: 1-0 (28-26) (29′). 1-1, (21-25) (26′); 1-2 (18-25) (23′);2-2 (25-20) (27′); 2-3 (13-15) (19′). Duració: Dos hores i 16 minuts.

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de la quinzena jornada de lliga disputada, clicant sobre la següent imatge: