IniciHandbolEmpat agredolç de l'Handbol Amposta davant el coer

Empat agredolç de l’Handbol Amposta davant el coer

Tampoc davant el cuer BM Castelló s’ha pogut retrobar l’Handbol Amposta amb la victòria, i acumula onze jornades consecutives sense guanyar, en les que tan sols ha pogut sumar dos empats.

El d’aquesta jornada, encara que li permet tenir el coeficient particular favorable amb l’equip castellonenc, representa un pas enrere en les seues aspiracions de consolidar-se una temporada més a la categoria, i la seua permanència es troba ara en clara situació de perill.

El partit ha començat amb predomini de les defenses sobre els respectius atacs, on per part local només Alba Simón al principi aconseguia anotar. Maria Ventura va agafar el seu relleu en atac, per mantenir a l’equip ampostí per davant en el marcador amb mínimes avantatges, que mai van superar els dos gols, a excepció del final del primer temps, marxant les ampostines als vestidors amb una interessant renda de tres gols (14-11).

A la segona part van continuant mantenint la iniciativa, i l’avantatge a l’electrònic, encara que sense poder augmentar la renda favorable.

A partir de l’exclusió de Gasca al minut 12, l’Handbol Amposta entra en una fase de total col·lapse ofensiu, anotant només 5 gols en els últims vuit minuts. Les visitants, tot i no tenir tampoc gaire inspiració ofensiva, van reduir diferències, situant l’empat a 20 amb tres gols consecutius de Laia Chiva.

Marc Fornós va demanar un temps mort per intentar canviar la dinàmica del joc, però les visitants amb gols de Salvadó i Chiva es van situar amb dos gols per davant. Joana Rieres va acudir al rescat de l’equip amb dos gols per situar el definitiu empat. Els dos equips van comptar amb opció per guanyar, però el marcador ja no va tenir més alternacions en dos últims minuts emotius i amb molta tensió.

CLUB HANDBOL AMPOSTA, 22 (14)
BALONMANO CASTELLÓ, 22 (11)

Club Handbol Amposta: Laia Ferré i Lázaro, Uliaque (2), Vila (3), Haro, Rieres (4), Juncosa, Pujol, Domingo (1), Núria Ventura, Pagá, Maria Ventura (5), Gasca (2), Simón (5), Caballé.

BM Castelló: Marina Sánchez, Feliu, Salvadó (5), Adrián, Iclanzan (4), Cebrian (4), Olga Fernández, Sales, Jaime, Llamas, Mònica Jiménez (1), Vicente, Chiva (8), Celdrán.

Àrbitres: Paula Lobaco Muñoz i Maria Salas Badules, van excloure a les locals Lázaro i Gasca (2), i la visitant Mònica Jiménez.

Parcials: 2-2 (5′); 3-3 (10′); 7-6 (15′); 9-8 (20′); 11-9 (25′); 14-11 (descans); 14-12 (35′); 16-13 (40′); 18-16 (45′); 20-19 (50′); 20-20 (55′); 22-22 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la divuitena jornada del campionat de lliga, clicant a la imatge inferior: