IniciVoleibolEl Volei Roquetes certifica la permanència a Superlliga-2!

El Volei Roquetes certifica la permanència a Superlliga-2!

El Volei Roquetes no va donar marge a la sorpresa, aprofitant la visita a Tenerife per superar al filial de l’Alter Cisneros, per sumar els tres punts que li permeten segellar la permanència a la Superlliga-2, per segona temporada consecutiva. L’equip va respondre amb una bona actuació de tot el bloc, destacant de nou en atac Alejandro Alsina, amb un total de 28 punts. Tot i els problemes de Julio, que al primer set va patir una lesió en un dit de la mà, els roquetencs no es van deixar sorprendre i van reaccionar després de complicar-se el partit al segon set.

Els roquetencs van començar molt activats al partit, conscients de la importància dels punts en disputa, i amb Bertomeu i Alsina molt encertats, van aconseguir les primeres diferències al marcador , que no va poder evitar el tècnic local amb els dos temps morts (2-8) i (5-16). Cerdà es va afegir a l’encert ofensiu en la recta final, per sumar amb solvència el primer set.

En el segon es va complicar la situació i els locals després del segon temps mort d’Agustín Rodríguez, dominaven per 23-19. Reacció dels roquetencs i després de successius intercanvis i empats, els locals es van anotar el set aprofitant dos errades en atac del conjunt roquetenc.

La pèrdua del set no va afectar als jugadors dirigits per Agustín Rodríguez, que van sortir en el tercer molt concentrats, i portant la iniciativa després d’un inici un tant dubitatiu. Amb 11-8 i coincidint amb l’efectivitat en el servei de Marzi, els roquetencs van sumar sis punts consecutius, i no van donar opció al rival.

Va continuar en el quart set el bon joc dels visitants, amb una sortida molt positiva, per situat l’1-6. No es va rendir el conjunt canari, situant-se a tan sols un punt (14-15), però el Volei Roquetes va prémer l’accelerador i amb cinc punts consecutius va recuperar el control del set i va sentenciar la confrontació. L’últim partit de comiat amb l’Illa Grau serà ja de tràmit i celebració.

CV CISNEROS ALTER TENERIFE ‘B’, 1
CLUB VOLEI ROQUETES, 3

CV Cisneros Alter Tenerife ‘B’: Melián, Rojas, Cruz, Garcia Crespo, Edgar Rodríguez, González, Herrera,  Camacho, Mesa, Gutiérrez, Alonso Rodríguez, Machuca; Lliures: Héctor López i Raúl Pérez.

CV Roquetes: Mateo Marzi, Julio, Redu, Ferran, Jaume, Alsina, Aleix; Lliure: Isaac.

Àrbitres: Francisco Barbosa  i Francisco Mederos.

Parcials: 0-1, 15-25 (23′); 1-1, 31-29 (34′); 1-2, 18-25 (25′); 1-3, 17-25 (24′). Duració: 1 hora i 55 minuts.

Podeu veure la classificació provisional de la Superlliga 2 Masculina, després de la penúltima jornada de lliga, clicant sobre la següent imatge: