IniciFutbol2ª CatalanaLa pilota aturada li resta dos punts al Jesús i Maria que...

La pilota aturada li resta dos punts al Jesús i Maria que fa mereixements per endur-se el partit

Una acció a pilota aturada a la sortida d’un córner al darrer minut del temps de prolongació que va afegir l’àrbitre de la confrontació, deixava al Jesús i Maria amb un pas de nas quan semblava que el gol que havia marcat al descompte, passant dos minuts de l’hora, Salva Bes seria definitiu per a la sort dels tres punts en disputa.

Va ser una autèntica llàstima per als deixebles de Lluís Fornés que sabedors dels resultats de la jornada, amb la derrota contra tot pronòstic del Cambrils Unió a l’Arboç van deixar escapar una molt bona oportunitat de distanciar-se d’un rival directe i consolidar-se en la zona de promoció d’ascens. Ara haurà d’esperar als resultats que facin la Pobla de Mafumet B a l’Ampolla (17 hores); el Remolins-Bítem que rep l’Aldeana (16:30 hores); l’Ulldecona que juga davant el Camp Joliu (17 hores) i el Vila-seca que es desplaça al municipal de l’Arenal per mesurar-se a l’Hospitalet de l’Infant a partir de les 17 hores.

Sobretot al llarg d’un primer període en el qual van gaudir d’innombrables ocasions “vam fer una de les millors primeres parts que recordo, disposant de situacions claríssimes de gol per haver deixat el duel vist per sentència en marxar als vestidors. Vam crear situacions inversemblants per haver marxat al descans amb un còmode avantatge de 0-3 o 0-4. Vam sortir molt ben posats en defensa, tapant molt disciplinadament les contres del Cubelles perquè érem conscients que portaven molt perill. Sabíem de la gent ràpida i hàbil a dalt i vam estar de deu per tapar-los i pràcticament no generar-nos ocasions durant la primera part. Llàstima no haver aprofitat alguna de les opcions per a ampliar el matiner gol de Gallego al que li anul·laven el 0-2 en un fora de joc, que baix el meu criteri no ho era. A la represa, s’equilibraven més les tornes, però, no obstant això, estàvem molt seriosos i en una contra de manual Salva Bes semblava donar-nos el gol que valia els tres punts. Però, de nou com a la primera acció on també ens marcaven de córner, restablien l’empat quant ja assaboríem la victòria. Tot i això, molt content pel treball i l’esforç del meu equip que vam treure un punt d’un camp amb unes dimensions molt gran i davant un molt bon equip” sentenciava el tècnic partidalenc.

CF CUBELLES, 2
UD JESÚS I MARIA, 2

CF Cubelles: Manu, Pol, Valldosera, Biel (Lucas, 81’), Dani, Kees, César, Valero (Mesa, 58’), Oriol (Solaiman, 58’), Sol, Ian.

UD Jesús i Maria: Sergi, Luisito, Raimon, Manu Abril, Àlex Pérez, Morales (Brian, 45’), Roger Solà (Yassine, 77’), Ivan Bruno, Gallego, Navarro, Amine (Robert Beltran, 59’).

Àrbitre: Alba Arija Asín amb Gerard Pitarch Riera i David Jiménez Martínez del comitè arbitral barceloní. Grogues per a Valldosera (56’), Biel (64’), Kees (65’), Ian (88’) i al segon entrenador local Albert Oliva (54’) i per als visitants Ivan Bruno (31’), Raimon (83’) i Gallego (88’).

Gols: 0-1, Gallego (10’); 1-1, Valldosera (68’); 1-2, Salva Bes (90’+2’); 2-2, Sol (90’+4’).

Podeu veure la classificació provisional del grup sisè de la segona catalana després de disputar-se les primers partits de la vint-i-quatrena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge inferior: