IniciFutbol2ª CatalanaPunt insuficient per a tots dos conjunts

Punt insuficient per a tots dos conjunts

Repartiment de punts que no li servix a cap dels dos conjunts per a la seva lluita particular: els jesusencs per a intentar sortir de la cua de la classificació i optar a una permanència que cada cop sembla més una utopia i els gandesans a poder sortir de les places complicades de la classificació en les quals es troben ara mateix ocupant el primer lloc per sobre el descens directe de la taula i sent sisens per la cua, una plaça que seria de descens per compensació tenint en compte la situació del Morell a la primera catalana que provocaria que hi hagi sis equips que perdin la categoria.

L’arrancada de partit va ser molt positiva per al Jesús Catalònia que veia com en una de les primeres arribades, Pep Montesó, aconseguia avançar-los al marcador quan encara no s’havien complert els deu minuts de joc. Però, li durava poc l’alegria als de David Cosido que veien com en dos accions consecutives encaixaven els dos gols gandesans que li donaven la volta al partit. Dilla posava més terra per entremig, amb el tercer gol que gairebé semblava sentenciar el duel als vint-i-quatre minuts, però trauria la casta el conjunt de la Santa Creu i aconseguia escurçar distàncies en una acció culminada per Leo. Més de cara es posaven les coses, quan el col·legiat de la confrontació li mostrava la segona groga al central Ñoño al darrer minut de la primera meitat i deixava als de la capital de la Terra Alta amb un menys.

Durant la represa els verd-i-blancs sortien amb el convenciment de buscar el gol de l’empat, que amb superioritat i deixant línia de tres al darrera, amb el que això podia comportar, finament arribava en una acció culminada per Xavi Tena a falta d’un quart per al final. Amb l’empat, la pressió local cercant el quart gol que els permetés donar-li la volta al partit, propiciava que en una contra arribés el quart gol gandesà, anul·lat per un fora de joc molt protestat pels terraltins.

CF JESÚS CATALÒNIA, 3
CF GANDESA, 3

CF Jesús Catalònia: Àlex Estorach, Badre (Xavi Tena, 70’), Enric, Xavi Royo, Juanma (Hemen, 75’), Sergi Escoda, Leo, Jordi Tomàs, Àlex Martínez (Yunusa, 70’), Farah, Pep Montesó.

CF Gandesa: Aubanell, Vallespí, Ruchi, Ñoño, Ripoll, Manu, Alcoverro (Revuelta, 70′), Saumell, Kike Domínguez (Carles, 45’), Dilla (Marcel, 59′), Cucala.

Àrbitre: Youseff Abaghad assistit per Jean Paul Veliz Abanto i Jordi Blanch Calvet del comitè tècnic arbitral de Terres de l’Ebre. Grogues per a Leo (66’), Badre (69’), Jordi Tomàs (77’), Farah (89’) i al delegat Jordi Vallespí (89’) dels jesususencs i per a Saumell (27’), Ñoño (2) (44’), Alcoverro (44’), Cucala (69’) i Ruchi (82’) dels visitants.

Gols: 1-0, Pep Montesó (7’); 1-1, Manu (8’); 1-2, Dilla (10’); 1-3, Dilla (24’); 2-3, Leo (33’); 3-3, Xavi Tena (75’).

Podeu veure la classificació provisional del grup sisè de la segona catalana després de disputar-se les primers partits de la vint-i-quatrena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge inferior: