IniciVoleibolEl Vòlei Roquetes posa la cirereta a la temporada derrotant per sorpresa...

El Vòlei Roquetes posa la cirereta a la temporada derrotant per sorpresa al SPiSP

El Vòlei Roquetes s’ha imposat de forma sorprenent a l’Instercap Tarragona SPSP, en l’últim partit de la Superlliga 2 al grup C, en un duel territorial d’autèntic tràmit. El conjunt roquetenc ha guanyat curiosament a domicili dels dos rivals provincials a la segona volta, després d’haver perdut a la primera com a local.

El conjunt de Vlado Stevovski, amb la derrota ha perdut l’oportunitat de finalitzar, en tercer lloc, després de la derrota del San Roque canari davant el Barça Voleibol. Els roquetencs amb un excel·lent Samuel Pacheco, amb una magnífica estadística amb 32 punts aconseguits, va resultar determinant.

El conjunt dirigit per Benjamin Cuevas va sortir més endollat i amb el saque de Frader Añes, es va avançar al marcador, portant la iniciativa i provocant els dos temps morts de Stevolvski, el segon amb 18-20, anotant seguidament tres punts consecutius els visitants per anotar-se el primer set 19-25.

La igualtat va ser la nota predominant del segon set, amb iniciativa visitant fins a l’empat a 16. El Sant Pere i Sant Pau es va aplicar agafant la iniciativa i provocant el temps mort de Benjamin Cuevas amb 19-16. Els locals van gestionar bé l’avantatge per empatar a un set (25-23).

El tercer no va tenir un clar dominador, encara que en la primera fase va portar la iniciativa l’equip local, però a partir del 19-14, van millorar els roquetencs per a empatar a 23 i coincidint amb el saque del veneçolà Añes i amb una errada en atac de Carredeguas, els roquetencs es van anotar el tercer set.

El joc va experimentar un canvi radical en el quart set, el SPSP va reaccionar sense donar cap opció al seu rival. El major encert local i les continue errades del Vòlei Roquetes van propiciar l’empat a dos sets, i la victòria aquest quart per part del SPSP per la via rápida (25-8).

No es va desanimar el Vòlei Roquetes, que va sortir amb més energia en un quint set ple d’emoció. L’equilibri de forces es va mantenir en la primera fase, però a partir del 7-8, el Vòlei Roquetes va portar la iniciativa. Els dos temps morts de Stevovski no van tindre l’efecte esperat per part local, encara que almenys van aconseguir situar el marcador amb empat a 14. Dos punts dels veneçolans Samuel Pacheco i Frater Añes, culminant la seua excel·lent actuació, van servir per a certificar el triomf roquetenc.

INSTERCAP TARRAGONA SPSP, 2
CV ROQUETES, 3

Instercap Tarragona SPSP: Carrodeguas, Peña, Edward, Ivan Sánchez, Joel Sánchez, Del Rio, Anzaui, Lliures: Segura i Ossola, Llerena, Ibañez.
CV Roquetes: Tudó, Redu Chmali, Tarazaga, Pacheco, Añes, Cerdà, Mario Sánchez. Lliure: Isak Martí
Àrbitres: Enrique Danvila i Silvia Palma
Parcials: 0-1, 19-25 (26′); 1-1, 25-23 (25′), 1-2 (23-25 (16′); 2-2, 25-8 (16′); 2-3, 14-16 (18′). Duració 1 hora i 51 minuts.

Podeu veure la classificació definitiva de la Superlliga 2 Masculina, clicant sobre la següent imatge: