IniciHandbolEl CH Amposta perd en els últims instants el tràmit a Sant...

El CH Amposta perd en els últims instants el tràmit a Sant Joan Despí

L’Handbol Amposta va estar prop d’aconseguir la quarta victòria consecutiva, i després de portar la iniciativa durant la majoria del partit, va sortir amb mínima derrota de la pista del Sant Joan Despí.

El partit va ser molt igualat encara que quasi sempre amb iniciativa ampostina. Al minut 6 l’equip ampostí després de dues exclusions locals gairebé consecutives locals, dominava per 2-5, encara el Sant Joan Despí va reaccionar amb un parcial 5-0 per agafar la iniciativa.

L’Amposta amb accions de Rut Pagà i Zoe Turnes va empatar (9-9). La resta del primer temps no va tenir un clar dominador, i el marcador va registrar successius empats i mínimes avantatges del conjunt ampostí que marxava al descans per davant (15-16), després d’haver estat amb encert ofensiu, amb bona circulació de pilota i efectivitat en el llançament.

A la segona part l’Amposta ha baixat la intensitat defensiva, però ha portat el control del joc i la iniciativa al marcador, en mantenir l’encert ofensiu, destacant una Gemma Gálvez molt inspirada amb 8 gols marcats en el segon període. Amb 22-25 va començar la remuntada local amb tres gols consecutius de Vives, per situar l’empat i avançar-se després coincidint amb l’exclusió de Turnes. Va tornar a empatar l’Amposta a 27 i 28 gols, però en els tres últims minuts, l’equip local va estar més encertat i amb un parcial 3-1, va certificar la seua victòria en un duel d’autèntic tràmit.

La pròxima i penúltima jornada, l’equip ampostí rebrà dissabte a les 19:00 hores a l’Handbol Gavà, en el comiat davant la seua afició.

HNDBOL SANT JOAN DESPÍ, 30 (15)
CH AMPOSTA LAGRAMA, 29 (15)

Handbol Sant Joan Despí: Estany, Carla González (2), Ureña (3), Faixó (3), Minerva Sánchez, Esquerrá (2), Ricart (3), Noelia Hernández (1), Sancho (3), Graell, Badia (1), Mateu, Murillo (5), Parcerisas, Vives (7).
CH Amposta-Lagrama: Ailin López i Piñol, Sara Alonso, Gemma Gálvez (12) Turnes (8), Maite Rodriguez (1), Pagá (3), Guerrero, Prado (1), Sáez (2), Viñas (1), Laia Hernandez (1).
Àrbitres: Pau Robert Sánchez Bordetas i Pere Veciana Hernández. Van excloure a les locals, Sancho (2), Nòelia Hernández, Faixó, i a les visitants. Turnes (2) i Laia Hernández.
Parcials: 2-3 (5′), 6-5 (10′), 7-8 (15′), 11-12 (20′), 13-14 (25′), 15-15 (descans); 18-19 (35′), 19-22 (40′), 21-23 (45′), 24-25 (50′), 27-26 (55′), 30-29 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, quan resten dues jornades per al final de lliga, clicant a la imatge inferior: