IniciVoleibolEl Vòlei Roquetes remunta després de perdre els dos primers sets a...

El Vòlei Roquetes remunta després de perdre els dos primers sets a la pista del CV Barberà

ROQUETES // Segueix la bona ratxa del Vòlei Roquetes que després d’assegurar-se la disputa de la fase d’ascens a la Superlliga-2, ha aconseguit una agònica victòria a la pista de l’IES Elisa Badia, 2-3 en quasi dos hores d’un joc intens i amb molta igualtat, davant un CV Barberà que li ha oposat molta resistència.

El primer set va començar amb molta igualtat, encara que fins al 9-10 amb mínimes avantatges locals. Amb 17-14,temps mort d’Agustin Rodríguez, sense poder trencar la dinàmica positiva dels locals, i amb una rematada una mica afortunada amb toc de la pilota a la xarxa. El CV Barberà ha tancat el primer set.
En el segon, els locals han entrat més concentrats, situant-se per davant en el marcador amb un clar 10-6. Reacció dels roquetencs amb un parcial de 0-5, provocant el temps mort de conjunt del Vallès. Amb molts d’empats i intercanvis s’ha arribat a la recta final i després de l’empat a 21, tres punts seguits del CV Barberà, li han permès augmentar la renda amb dos sets de diferència.

Els jugadors del conjunt roquetenc ja no es podien permetre més concessions, i en el tercer set han sortit més concentrats, portant la iniciativa sobretot per l’encert en el remat, on han destacat Fernando, Héctor i Liovi. Però els locals han seguit ferms, situant l’empat a 22. En el darrer instant no ha fallat el CV Roquetes, amb tres punts seguits i tancant el set amb un bon bloqueig.

Els locals han seguit complicant molt el partit als roquetencs, que s’han recuperat d’un inici preocupant amb 14-9, que hi ha encès les alarmes, propiciant el temps mort d’Agustin Rodríguez, cridant a l’ordre als seus jugadors. La mesura ha tingut efecte produint-se la reacció visitant amb un espectacular i contundent parcial de 0-9, que no ha pogut trencar el tècnic local amb el seu temps mort. La iniciativa ha continuat sent dels roquetencs, que han tancat el set aprofitant una errada del seu rival en el saque.

En el tie-break decisiu els roquetencs no han donat cap opció al seu rival, començant amb quatre punts consecutius anotats, i superant de forma clara al seu rival, fins a aconseguir comptar amb cinc pilotes de set amb 9-14, aprofitant la primera amb un bon bloqueig per tancar el partit.

Han jugat per part del CV Roquetes: Fernando, Aleix, Nico, Redu, Albert, Jaume, Pau Pallarés, Ferran, Sebas, Héctor, Liovi, Jesús, Isak, Martí.