IniciHandbolEl CH Amposta matxaca l'Associació Lleidatana a la segona part

El CH Amposta matxaca l’Associació Lleidatana a la segona part

AMPOSTA // L’Amposta-Lagrama ha fet un pas decisiu en les seves aspiracions de permanència, derrotant de forma contundent a un dels seus rivals directes. El partit ha tingut dos fases totalment diferenciades, amb un primer temps molt igualat, arribant a la mitja part amb empat a 14, i una segona part, en què les jugadores ampostines han sortit molt activades.

El partit ha començat amb mota igualtat, reflectida en el marcador amb mínimes diferències i successius empats, amb predomini de les defenses sobre els respectius atacs. Amb empat a sis, Mateu Castellà ha demanat temps mort per intentar canviar la dinàmica del joc. No ho va aconseguir i les visitants ens van situar per davant del marcador després d’un parcial 0-4. Abans del descans l’eficàcia de Gemma Gàlvez i Graciani han permès al conjunt ampostí marxar als vestidors amb empat.

Mateu Castellà ha demanat més intensitat al seu equip, que ha sortit molt més activat a la segona part. La bona defensa i les intervencions de Marta Gàlvez, han permès a les locals sortir al contraatac, on Vila ha estat letal. Les diferències han anat augmentant. A onze minuts per al final amb 3122, Miroslav Vujacinovic ha demanat un temps mort per intentar frenar l’allau de joc de les ampostines sense èxit. En els últims minuts les locals han gestionat la seua avantatge sense donar cap mena d’opció al seu rival, que en la segona part ha estat esborrat de la pista.

Han jugat per part de l’Amposta Lagrama: Marta Gálvez i Lázaro, Vila (8), Sara Alonso,  Turnes (7), Gemma Gálvez (9),  Cristina Tortajada (1), Yélamo, Lluna González, Guerrero (1), Ferré, Gasca, De Uriarte (4), Viñas,  Graciani (6).