IniciVoleibolEl Volei Roquetes sense puntuar davant el Rodi Balàfia de Lleida

El Volei Roquetes sense puntuar davant el Rodi Balàfia de Lleida

El Volei Roquetes ha marxat sense poder puntuar del municipal Juanjo Garra, sortint derrotat per 3-1 davant el Rodi Balàfia Lleida.

La irregularitat i desconnexió en algunes fases, han condemnat als roquetencs, que han tingut prou amb l’encert ofensiu de l’argentí Mauro Aguilera, finalitzant amb la consecució de 25 punts, per neutralitzar el bon treball col·lectiu ofensiu dels locals, amb els germans Marc i Ramon González, amb 30 punts entre els dos, i els veneçolans Herrera amb 16 i Petit, 13.

Els locals han sortit molt més endollats al partit, situant de sortida un parcial favorable de 6-1, entrant després el joc en una fase de més igualtat, però el poc encert en el saque ha evitat la millora dels roquetencs, obligant a Agustin Rodríguez ha demanat temps mort amb un preocupant 22-13, sense poder evitar que els locals amb un joc més sòlid, anotessen el primer set amb solvència (25-14).

El segon ha estat molt igualat, però els locals arran del temps mort de Sergi Miranda, han pres la iniciativa (21-18). De nou els roquetencs no han estat encertats en el saque, i l’equip local més entonat en atac, s’ha anotat el segon set, endossant al seu rival un clar parcial de 7-0.

No s’ha resignat a la derrota el conjunt dirigit per Agustin Rodríguez, i ha millorat les seues prestacions en el tercer set, que després d’una primera fase d’intercanvis i empats, s’ha decantat a favor del Volei Roquetes, amb avantatges que oscil·laven entre els dos i tres punts. Amb 18-22, ha arribat el temps mort de Sergi Miranda, reaccionant els locals, i amb empat a 24 el d’Agustin Rodríguez, amb dos punts seguits del seu equip a continuació per reduir diferencies.

S’ha mantingut la igualtat al quart set, amb un Volei Roquetes molt més encertat en el bloqueig, portant la iniciativa en el marcador fins al 13-13, que ha donat pas a successius empats. Un parcial 4-0 (21-17), ha estat determinant, i Agustin Rodríguez ja no ha pogut canviar la dinàmica del joc amb el seu temps mort. Els locals han sentenciat amb un atac encertat d’Herrera i errada posterior ofensiva dels roquetencs.

RODI BALÀFIA VOLEI LLEIDA, 3
CV ROQUETES, 1

Rodi Balàfia Volei Lleida: Orteu, Tersa, Martín, Marc González, Ramon González, Petit, Herrera, Leo Misere, Iker Álvaro, Mata, Castellá, Colell.
CV Roquetes: Marzi, Solé, Redu, Albert, Laurenti, Aleix, Ferran, Jaume, Aguilera, Isaac.
Àrbitre: Miguel Angel Torres Romero
Parcials: 1-0, 25-14 (21′); 2-0 (25-18) (30′); 2-1 (24-26) (31′); 3-1 (25-22) (29′). Durada: 1 hora i 51 minuts.

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de la tercera jornada de lliga disputada, clicant sobre la següent imatge: