IniciHandbolL’Handbol Amposta s’estavella en el mur defensiu del líder Mislata

L’Handbol Amposta s’estavella en el mur defensiu del líder Mislata

L’Handbol Amposta s’ha estavellat davant el mur que ha representat, la fins ara millor defensa del campionat, i ha patit una contundent derrota davant el líder Grupo USA Mislata, que ha tingut a la seua màxima realitzadora Elisabeth Van Ackere, en la jugadora més efectiva amb un total de 9 gols.

El conjunt valencià dirigit per Alberto Estornell, ha començat portant la iniciativa amb un defensa que ha ocasionat molts problemes a l’equip ampostí, que amb llançament de Judit Tortajada no ha anotat el primer gol ja superat el minut 7, trencant un parcial de 0-5 favorable al líder.

L’equip ampostí va trobar més a les seues pivots, i el partit ha entrat en una fase de més igualtat, situant-se les ampostines a la meitat del primer període a tan sols un gol del Mislata (5-6), que estava tenint també dificultats per superar la defensa rival. A partir d’aquest moment ha tornat la crisi ofensiva de l’Handbol Amposta, que en els 15 minuts que restaven per arribar al descans, només ha estat capaç de fer pujar al marcador, el gol aconseguit per la francesa Fauchereau, mentre l’equip valencià anotava en sis ocasions, per marxar als vestidors amb una bona renda de set gols (6-13).

Al segon temps no va canviar gaire la dinàmica del joc. L’Amposta va continuar amb el col·lapse ofensiu del primer període, cada vegada amb més dificultats per poder superar la bona i contundent defensa visitant. El Grup USA Mislata, va anar incrementant la seua avantatge, que al minut 6, i després d’un parcial 0-4, arribava als 10 gols, (7-17). L’equip ampostí por inspirat en atac, no podia superar a la portera rival ni en els llançaments des de la línia dels 7 metres. La segona part ha resultat gairebé un tràmit, ja que l’Handbol Amposta s’ha quedat molt aviat pràcticament sense opcions de lluitar per la victòria, davant un rival superior, que finalitzava el partit coincidint amb la màxima renda de 16 gols aconseguida durant el partit.

Després del programat descans, la pròxima jornada serà el 5 de novembre al municipal Onze de Setembre davant el Lleida Handbol.

HANDBOL AMPOSTA, 13 (6)
GRUPO USA MISLATA, 29 (13)

CH Amposta: Laia Ferré i Moruz, Vila (1), Haro, Rieres (1), Juncosa (1), Pujol, Domingo (3), Núria Ventura (1), Pagà (1), Fauchereau (1), Sáez, Tortajada (1), Maria Ventura (1), Gasca (2).
Grupo USA Mislata: Cortez i Peinado, Maeso (1), Peiró (1), Prosper, Cañavera (5), Viguera (1), Van Ackere (9), Lagarda (1), Ramirez (3), Zamora, Bayonas (3), Yugueros (2), Muñoz, Lozano (2), Soler (1),
Àrbitres: Marc Martínez Morilla i Lucas Rodríguez Cabrera. Van excloure les locals, Gasca, Vila i les visitants, Bayonas, Muñoz, Maeso
Parcials: 0-4 (5′), 2-6 (10′), 5-6 (15′), 5-8 (20′), 5-12 (25′), 6-13 (descans), 7-16 (35′), 7-19 (40′), 8-21 (45′), 9-25 (50′), 11-26 (55′), 13-29 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la sisena jornada de lliga, clicant a la imatge inferior: