IniciHandbolUna gran segona meitat li dóna el triomf al Puerto Sagunto de...

Una gran segona meitat li dóna el triomf al Puerto Sagunto de Toni Malla per seguir líder

Va imposar la lògica el Fertiberia BM Puerto Sagunto que dirigeix el tortosí Toni Malla, imposant-se en una gran segona part davant el coer de la categoria, el Handbol Sant Quirze, que no va donar el braç a tòrcer durant els primers trenta minuts en els quals arribava amb un ajustat 12 a 14 a la fi del temps reglamentari abans del descans, però que va haver de sucumbir davant la gran capacitat ofensiva del conjunt valencià durant la segona meitat del duel, on van aconseguir 20 gols demostrant el perquè són a hores d’ara el conjunt màxim realitzador de la categoria després de quatre jornades disputades.

Era un partit dels denominats trampa per als de Malla, que durant el primer període realitzaven un duel bastant parell i anivellat que en avançar l’encontre les pèrdues en atac, els condicionaven i eren els locals qui ho aprofitaven per mantenir la incertesa que podien aconseguir trencar amb dos gols en els darrers minuts abans de marxar als vestidors que trencava l’equlibri al marcador amb el 12 a 14 amb que s’enfilava el descans.

A la represa, ha canviat significativament la dinàmica del matx. Els de Toni Malla imposaven un fort ritme, corregint els errors que havien pogut tenir durant els primers trenta minuts, i això ha facilitat que s’anessin incrementant les diferències al marcador. Una situació que, a més, va afavorir a donar entrada als joves que van tenir minuts i van poder participar i aportar en la contundent golejada final per nou gols d’avantatge amb el 25 a 34 definitiu. Un triomf que deixava molt satisfet al tècnic ebrenc que deia que “una victòria més, a més molt important, perquè aquests són els partits que hem de guanyar sí que volem estar a dalt. Aquí va venir Màlaga i va sofrir en Copa del Rei i en lliga i sabíem que era clau realitzar un partit molt intel·ligent. La primera part anàvem guanyant però crec que no hem estat del tot fins i la segona hem ajustat molt bé en defensa. En atac hem jugat molt bé sobre els seus punts febles i, bé, només puc estar molt satisfet i content de tot l’equip. Tothom ha jugat i ha aportat. Crec que hem aconseguit una victòria d’equip i estic molt content, per ells, per l’actitud que han tingut i toca continuar treballant perquè el dissabte tenim un partit molt important que cal intentar treure els dos punts i ja estem focalitzats en aquest sentit” sentenciava Malla.

HANDBOL SANT QUIRZE, 25 (12)
FERTIBERIA BM PUERTO SAGUNTO, 34 (14)

Handbol Sant Quirze: Pol Salat, Joan Blanco (1), Carlos Pueyo (1), Gerard Blanes (3), Alejandro Rodríguez (3), Arnau Quintana (2), Josep Quirós, Gerard Esparza, Marc Garcia (4), Oriol Blanco (5), Pol Gutiérrez (3), Gonzalo Romero (1), David Garcia (2), Nil Costals, Eric Cordonet, Pol Gavañach.
Fertiberia BM Puerto Sagunto: Ignasi Admella, Álex Ortega (4), Nil (1), Del Valle (4), Aaron Díaz (3), Pau Ferré (5), Daniel Martínez, Adrián Nolasco (4), Arnau Fernández (2), Javier Manzano (2), Sedano (2), Albizu (3), David García, Poveda (2), David López (2), Javier Olivares.
Àbitres: Albert Pérez Acedo i Daniel Toro Ponce. Van excloure a Pol Salat (13:40), Oriol Blanco (54:53) i a Gerard Blanes (2) (38:47 i 43:04) de l’Handbol Sant Quirze i a Adrián Nolasco (18:45) i Arnau Fernández (28:13) del Fertiberia BM Puerto Sagunto.
Parcials: 1-2 (5′); 4-4 (10′); 5-5 (15′); 9-9 (20′); 11-12 (25′); 12-14 (descans); 13-17 (35′); 14-19 (40′); 15-23 (45′); 17-26 (50′); 22-29 (55′); 25-34 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Masculina Plata al seu grup B de competició, després de la represa de la lliga en la quarta jornada, clicant a la imatge inferior: