IniciVoleibolEl Vòlei Roquetes torna a perdre amb el Xàtiva (0-3)

El Vòlei Roquetes torna a perdre amb el Xàtiva (0-3)

Continua la ratxa negativa del Vòlei Roquetes, que amb la derrota davant el Familycash CV Xàtiva acumula cinc derrotes consecutives. L’equip roquetenc va aconseguir l’última victòria el 13 de novembre del 2021, quan va guanyar a la pista del CN Sabadell.

La manca de continuïtat per algunes suspensions a causa de la Covid-19, i la baixa d’Andy Rojas, han trencat el ritme de l’equip, i la positiva projecció que portava a principis de temporada.

L’equip de Xàtiva com a la primera volta, es va imposar per 0-3, en aquesta ocasió aprofitant l’efectivitat en atac del receptor argentí Mauro Aguilera . En el primer set es va mantenir la igualtat fins al 6-7, quan una bona ratxa d’Aguilera va provocar un parcial de 0 3, i a partir d’aquest moment els locals van anar sempre a remolc. Amb 8-14 va arribar el temps mort roquetenc, per intentar canviar la dinàmica del joc, però els visitants van aconseguir la màxima renda (11-19). Van reaccionar els roquetencs reduint diferències i provocant el temps mort d’Hernan Pesci. El Vòlei Roquetes es va situar a tan sols dos punts (20-22), però va aparéixer de nou Aguilera per assegurar la consecució del set per al seu equip.

En el segon es va mantenir la igualtat amb successius empats i avantatges mínims i alternances, però a partir de l’empat a 16 els visitants van mantenir una renda que va oscil·lar entre els 2 i 3 punts, per anotar-se el segon set.

Com els dos anteriors, també el tercer va resultar molt igualat fins a l’empat a 16. A partir d’aquest moment el Xàtiva amb el saque de Mico Baldrés, va sumar cinc punts consecutius fins al 16-21. No es van resignar els roquetencs a la derrota i es van apropar al marcador fins al 20-22, però el Xàtiva no va donar marge a la sorpresa i va acabar per sentenciar.

CV ROQUETES, 0
FAMILYCASH CV XÀTIVA, 3

CV Roquetes: Jesús, Redu, Joan Vericat, Albert, Jaume, Pacheco, Frander Añes, Aleix, Mario Sánchez, Isak Martí.
Familycash CV Xàtiva: Barrial, Banacloche, Ruben Martínez Aparicio, Romero, Ruben Martínez Ferrer, Mico Baldrés, Vallet, Aguilera, Pablo Pérez, Mateu, Hervás, Guillem Garcia, Reyes.
Àrbitres: Adolfo Keim i Abert Elvira Celdran
Parcials: 0-1, 22-25 (30′); 0-2, 22-25 (25′), 0-3, 25-21 (26′). Duració: 1 hora i 27 minuts.

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de catorze jornades de lliga disputades, clicant sobre la següent imatge:

La propera jornada:

El pròxim cap de setmana els roquetencs disputaran dos partits, dissabte a la pista del líder Illa de Grau i diumenge rebran al Refoart Muro.