IniciPoliesportiuBitlles CatalanesElena Folia s’imposa al Campionat de Catalunya individual absolut femení de bitlles...

Elena Folia s’imposa al Campionat de Catalunya individual absolut femení de bitlles catalanes

ESPORTS // Elena Folia, va aconseguir la primera posició del Campionat de Catalunya individual absolut i sub-25, de bitlles catalanes disputat a Castellar del Vallès. La representant del CB Amposta es va classificar entre les cinc finalistes, i en la fase decisiva es va imposar amb un total de 82 punts, per davant d’Abril Asensio (Ponts), 73, les components de la Penya del Bistec, Ana Medina, 69 i Júlia Bigas, 61, i Ana Maria Molina (Nayox Tàrrega), 57. En dotzena posició es va classificar Roser Cherta (CB La Galera) i en catorzena Núria Rebull (CB El Perelló). En la competició masculina triomf d’Àngel Peñalo (Nayox Tàrrega), amb quinzena posició de Jaume Fandos (CB Godall) i dissetena de Joan Lleixà (CB La Galera).

També es va disputar a les pistes de la plaça Botticelli del barri d’Horta de Barcelona, el Campionat de Catalunya Individual per a les categories infantil, alevina i benjamina, amb la participació d’una trentena de nens i nenes representant a nou clubs de tot el país.

Els representants ebrencs van tindre un destacat protagonisme, en benjamins amb el primer lloc de Guerau Fuses i el quart de Joel Pérez, components del CB La Sénia, i en fèmines el segon de Mar Alcanar i el quart de Vanesa Amalia del CB La Galera. En alevins primer lloc d’Ana Espinosa del CB El Perelló, i en infantils, segon de Sara Fonollosa del CB La Sénia i quart de Roger Brull del CB El Perelló.