IniciMotorPodi de Ferran Ferré i José Luis Dauden en la prova del...

Podi de Ferran Ferré i José Luis Dauden en la prova del català de motocròs al circuit de Salomó

ESPORTS // La tercera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs, disputada al circuit Dani Dalmau de Salomó, va resultar bastant propicia per als representants ebrencs. La prova va reunir 78 pilots, corresponents a les categories: MX 1, MX 125 2T, MX 2, MX 3, MX 4, MX 5, MX Elit, MX Femení i MX Sots 18 4T.

Malgrat la intensa calor del cap de setmana, els corredors van poswe gaudir d’un traçat en perfectes condicions gràcies a la bona feina del Moto Club organitzador, que a força de regar la terra al llarg de la setmana va aconseguir deixar el circuit esplèndid durant tota la jornada de competició.

Pel que fa als resultats, Unai Aguiló (MC Segre) va obtenir el triomf de la categoria MX 125 2T. El pilot de Sant Julià de Ramis va ser el més ràpid en les dos mànegues. Ferran Ferré, amb dos segones posicions, i Albert Alfonso, amb dos terceres, van completar les posicions del podi. En la general és líder Unai Aguiló (MC Segre), amb 119 punts, seguit pels seus companys d’equip, Victor Puiig, 90 i Alfonso González, 73. En quarta posició està Ferran Ferré amb 58.

Gervasio Cañas (MC Vilobí d’Onyar) es va imposar en la categoria MX1, dominant amb solvència les dos mànegues de la jornada. Enric Vendrell, (MC Pobla de Mafumet), segon, i José Luis Daudén (MC Amposta), tercer, van completar les posicions d’honor. Joan Vidal (MC Tot Motor Els Reguers), va ser sèptim. A la general líder Enric Vendrell amb 126 punts, amb segon i tercer lloc per Gervasi Cañas amb 1oo, i tercer Daniel Garralón, 78. En quarta i quinta posició estan José Luis Dauden amb 53 i en quarta Joan Vidal amb 46.

En MX3, Ivan Cervantes i Ramon Brucart (AMV Torroella), van protagonitzar un dels duels més intensos i igualtats de la jornada. Es va imposar Cervantes amb segon lloc de Brucart. Aleix Díaz (MC Sant Celoni), va completar les posicions de podi i Lluís Sanz (MC Amposta) va ser sèptim. A la classificació general primer lloc per Ramon Brucart amb 140 punts, segon Aleix Díaz amb 105 i tercer Lluís Sanz amb 78.