IniciPoliesportiuAtletismeEls atletes ebrencs triomfen al català de Trail Running per Clubs de...

Els atletes ebrencs triomfen al català de Trail Running per Clubs de Promoció

Pere Mas (CA Terres de Ponent), va pujar la més alt del podi, al Campionat de Catalunya de Trail Running Individual i per Clubs de Promoció, en el marc de l’Arrels Trail Infantil de Canovelles, organitzat pel Club Atletisme Canovelles, l’Ajuntament de la ciutat i el Consell Esportiu del Vallés Oriental. L’autonòmic també va formar part de la Copa Catalana de Trail Running de Promoció.

El campionat català es va disputar sobre les categories de Sub14, Sub16, Sub18 i Sub20, en les distàncies de 6.500 m i un desnivell positiu de 180 metres per a les categories Sub18 i Sub20, 4.000 m i + 140 m per a Sub16 i 2.500 m i + 60 m per a la categoria Sub14.

L’atleta asconenc es va imposar en la categoria sub-16, amb un temps de 15’44”, per davant d’Axel Zarranz (CA Ascó), amb 16’04”, i Roger Pont (CA Vic), 16’35”. En la dècima posició de les participants femenines es va classificar Queralt Casacuberta (UA Montsià), 21’11”, i en quinzena Nizar Hernández (UA Montsià), 22’30”.

En sub-14, medalla de plata per a Marc Benavent (CA Ascó), amb 10’15”, només superat per Guillem Cuartero (CA Canovelles), 10’03”. La medalla de bronze va ser per a Màxim Valencia (UA Montsià), 10’16, mentre els seus dos companys d’equip Miquel Buera, 11’08” i Iker Conde 11’21”, van ocupar la sèptima i novena posició.

En sub-18 masculí, dotzena posició per a Arnau Blanch (UA Montsià), 28’58”, i Julia Royo (UA Montsià), sèptima, 42’01”