IniciPoliesportiuCiclismeEls ciclistes russos dominen la Cursa Terra de Garnatxes de Gandesa

Els ciclistes russos dominen la Cursa Terra de Garnatxes de Gandesa

Els ciclistes russos de la Penya Ciclista Baix Ebre-Ja Arribarem, Ilya Savekin i Daniil Kazakov, van ser protagonistes destacats, de la quinta edició de la Cursa Social Terra de Garnatxes, per a ciclistes de les categories elit, sub-23, júnior i màsters 30, 40, 50 i 60.

La prova organitzada pel Club Garnatxa Bikers de Gandesa presentava un recorregut amb dos voltes a un circuit de 39,5 quilòmetres, inclòs el pas puntuable de muntanya de l’Alt de Vilalba. El recorregut va transcórrer per algunes de les carreteres més tranquil·les de la Terra Alta, contínuament envoltat pels paisatges de vinya i amb carreteres estretes i revolts constants.

El rus Ilya Savekin, un dels ciclistes més destacats de la darrera temporada júnior, es va imposar per davant del seu compatriota Daniil Kazakov, amb un temps de 2:12’05”, superant a Arnau Solé (Controlpack) que va arribar destacat a 4 segons, amb la parella de júniors, en un tercer lloc que li va permetre aconseguir el triomf en la categoria èlit, i a més va ser el més destacat de la muntanya i les metes volants. En quarta posició a 2’10”, va entrar Simone Sanó (Controlpack).

La temporada de socials de carretera d’aquest inici de temporada 2023 acabarà aquesta setmana amb la disputa a Palafrugell de la darrera de les tres proves de la Challenge Cycling Costa Brava.