IniciPoliesportiuAtletismeSexta posició en martell de Cristian Ravar a l'estatal d'Hivern de Llançaments...

Sexta posició en martell de Cristian Ravar a l’estatal d’Hivern de Llançaments Llargs

Cristian Ravar (UA Montsià), va finalitzar en sexta posició, en la modalitat de martell, al Campionat d’Espanya d’Hivern de Llançaments Llargs, disputat a l’Estadi de la Bòbila de Gava. Una prova que va servir també per afinar la posada a punt abans de la disputa de la Copa d’Europa.

En la competició no es van produir gaires sorpreses, amb primeres posicions dels principals favorits. El plusmarquista estatal, l’extremeny Javier Cienfuegos (Playas de Castellón) va dominar la prova des de l’inici, per fer un sext i últim llançament, per arribar als 72,40, que li van permetre obtenir el seu dotzè títol de les tretze edicions disputades fins ara.

Després del montijano va ocupar el segon lloc el seu company de club Kevin Arreaga amb 67.68 metres i va completar el podi amb la medalla de bronze, el jove Juan Jiménez (Trops-Cova de Nerja) amb 65.57.

El llançador de la UA Montsià, Cristian Ravar, va fer un millor llançament de 62 metres en el seu primer intent, finalitzant en sexta posició, per darrere també d’Alberto González (Jaen Paraiso Interior), 65,17 i Francisco Plana (At. Intec Zioti), 62,24.

Ravar que resideix als Estats Units, es troba a Amposta, després de viatjar per competir al Campionat de Catalunya, on es va penjar la medalla d’or amb un llançament de 60,99, a l’Estadi Municipal Can Jofresa de Terrassa.