IniciFutbol salaEls cinc àrbitres ebrencs de futbol sala, superen les segones proves físiques

Els cinc àrbitres ebrencs de futbol sala, superen les segones proves físiques

Els cinc àrbitres de les Terres de l’Ebre, van superar aquest diumenge les segones proves físiques que fa passar el Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol tots els anys per aquestes dates. Així doncs, els ampostins Joan Solà (col·legiat de 2a B), Heribert Hermano i Sergi Magriñà (àrbitres de base) i els tortosins Roger Platero i Jesús Ferrando (àrbitres de 1a divisió catalana), van complir amb els temps mínims de les tres proves que van haver de passar i que són obligatòries per a tots els mebres del CTAFS: El ‘Yo-yo’ test; el ‘5×30’ i la prova del ‘Zig-zag’. Per tant, un cop superades amb èxit aquestes proves que avaluen l’estat físic de tots els membres dels Comitè Tècnic, tots cinc estan habilitats per afrontar el segon tram de la temporada.

Les proves consisteixen amb el següent:

Test Yo-Yo’: amb l’objectiu de mesurar la capacitat de recuperació d’una persona que se sotmet a un exercici progressiu màxim i intermitent, realitzant una sèrie de repeticions amb carreres d’anada i tornada de 40 metres, variant la velocitat en progressió ascendent.
‘5×30’: la qual es basa a mesurar la velocitat mitjana en carreres ràpides i repetides en una distància específica, similar a la carrera específica que realitza un àrbitre en una pista de futbol sala.
‘Zig/Zag’: per tal de mesurar la velocitat mínima en un circuit amb les diferents formes que pot córrer l’àrbitre (frontal, lateral i cap enrere) en una pista de futbol sala.

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF va posar punt final a la primera convocatòria de les segones proves físiques de la temporada 2022-2023, que s’han dividit en dos dies i en dues seus diferents. En total, 488 àrbitres van ser convocats, dels quals, 16 no es van presentar. Per tant, dels 472 àrbitres que van realitzar les proves físiques, 458 van ser aptes, i 14 no van arribar als temps mínims o bé, es van lesionar.

El dissabte, 7 de gener de 2023, durant tot el dia, 355 col·legiats van ser citats al Pavelló CEM Ca n’Arimon de Mollet del Vallès. Dels 355 convocats, es van presentar 346 àrbitres dels quals, 332 van ser aptes i 14 no les van superar. D’altra banda, el diumenge 8 de gener, el Pavelló Municipal de Cervera (a la delegació de Lleida) va acollir la segona jornada de proves físiques. Allí van ser convocats 133 àrbitres, dels quals, es van presentar 126 i tots ells van ser aptes.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 10 = 19

Últimes notícies