IniciPoliesportiuAtletismeAndrea Sabou millora marca i s'imposa en el salt d'allargada del català...

Andrea Sabou millora marca i s’imposa en el salt d’allargada del català de clubs

Andrea Sabou ha començat amb molt bones sensacions la temporada, amb la primera posició en la prova de salt de llargada, amb millor marca personal inclosa, en el Campionat de Catalunya de Clubs “A” femenins de pista coberta, disputat a Sabadell. L’atleta amb residència a la Ràpita de l’Agrupació Atlètica de Catalunya, des de l’estiu passat amb la nacionalitat espanyola, entrenada pel tècnic ampostí, va realitzar un millor salt, en el tercer dels quatre intents, amb un registre de 6 metres, que representa una nova millor marca personal, i la mínima per a l’Estatal absolut, categoria que estrena aquesta temporada. A més es va penjar la medalla d’or, compartint podi amb Cora Salas (FC Barcelona), 5,77, i Karla Mongay (Cornellà Ate.) 5,53.

En la prova dels 3000 metres, la seua companya d’equip, l’atleta de Corbera d’Ebre, Marina Freixa, encara sub-23, va ocupar la quinta posició, amb un temps 10:09.66. El primer lloc va ser per a Miriam Costa (FC Barcelona), 9:39.06, per davant de Mercè Guerra (Avinent Manresa), 9:47.28 i Eva Ledesma (Aldahara Lleida UA), 10:05.70.

El FC Barcelona va aconseguir la victòria amb 96 punts, deixant a la segona posició al CA Manresa amb 78 punts i a l’Agrupació Atlètica de Catalunya amb 63 punts. Les quartes classificades van ser l’Aldahra Lleida amb 58 punts, en cinquena posició al Cornellà Atlètic amb 57 punts, a la sisena l’Hospitalet Atletisme amb 54 punts i a la setena el CA Tarragona amb 40 punts. Finalment, el CA Igualada serà l’equip que baixi a Final B, després d’acabar cuer amb 22 punts.