IniciFutbol3ª CatalanaEls clubs de la Tercera Catalana de futbol de les Terres de...

Els clubs de la Tercera Catalana de futbol de les Terres de l’Ebre partidaris de no disputar la competició de lliga

ESPORTS // Els 17 clubs que conformen el grup 1 de la Tercera Divisió Catalana, dependents de la Delegació de les Terres de l’Ebre de la Federació Catalana de Futbol, en el decurs d’una reunió van manifestar les seues inquietuds respecte a la petició de la Federació per torna a la competició el mes vinent de març i van exposar:

En un ambient totalment respectuós entre tots els clubs, preocupació per tornar a la competició, ja que hi ha diversos factors de salut -sobretot, esportius i econòmics que ens obligaven a prendre una postura contrària a la proposta de la Federació. Molts dels jugadors i familiars han passat la malaltia i saben la dificultat que és poder combatre-la. Per tant, són coneixedors de la realitat de la pandèmia i, com ells, no podem entendre que se’ns doni la mobilitat entre poblacions amb el risc que comporta.

Econòmicament se’ns presenta una despesa que, sumada a la falta d’ingressos, és inviable per als clubs, havent de donar resposta als nostres socis i aficionats, els quals avui dia no poden accedir als camps i reclamant-nos una part o la totalitat de la quota d’associats. El club és dels socis i sòcies, recordem-ho, els quals no poden presenciar els partits.

Anem a contratemps i tampoc sabem si la lliga podrà acabar. Tenim els exemples de les onades del pont de la Puríssima, al desembre, i festes nadalenques, a principi d’any. A l’abril arriba Setmana Santa i tots els especialistes ja parlen de la quarta onada. Tampoc tenim, la seguretat de poder acabar la lliga, afegint, així, tots els pagaments que hem i haurem de fer a la Federació. Davant tots aquests dubtes vam enviar una carta, diumenge passat, al delegat de la Federació a les Terres de l’Ebre, Joaquim del Pino, per demanar-li una reunió -a ser possible telemàtica- amb els clubs perquè ens expliqués com està la situació, que pogués ajudar-nos a resoldre els nostres dubtes davant la represa de la competició i fer-li arribar la nostra postura per declarar la temporada com a nul·la.

No hem obtingut cap resposta i tenim la por que en la pròxima reunió amb la resta de delegats no pugui expressar el malestar d’una part dels equips que representa com a delegat (recordem que sis equips també tenen filials a la Quarta Catalana) i pugui decantar-se pel que s’ha expressat des de la Federació.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 43 = 48

Últimes notícies