IniciFutbolLa Federació Catalana de Futbol confirma l'inici de les competicions amateurs a...

La Federació Catalana de Futbol confirma l’inici de les competicions amateurs a partir del 6 i 7 de març en cas d’aixecar-se les restrincions

ESPORTS // La comissió interterritorial de la Federació Catalana de Futbol ha acordat traslladar a la Junta Directiva de l’ens federatiu la proposta per a reprendre totes les competicions del futbol i el futbol sala amateur i de base a partir del 6 i 7 de març, en cas que el Procicat aixequi les restriccions vigents en la pràctica de l’esport federat d’àmbit català.

En la reunió, que ha comptat amb la presència del president de la FCF, Joan Soteras, i els 14 delegats territorials de la FCF, s’ha adoptat aquesta decisió després de les consultes efectuades als clubs al llarg de la darrera setmana, i seguint el mandat aprovat en la darrera Assemblea General Ordinària, amb la posterior adaptació dels plans de competició a una única fase o volta.

El president Soteras també ha explicat que la FCF treballa amb la Secretaria General de l’Esport i de
l’Activitat Física, i els Departaments de Salut i Interior de la Generalitat perquè aquesta represa pugui
produir-se amb presència de públic.

Retorn de les categories amb accés a estatal

Tal com ja es va anunciar, les competicions amb autorització per la seva celebració són aquelles que
donen accés a les categories d’àmbit estatal. Així, aquest mateix cap de setmana del 20 i 21 de febrer es reiniciaran en futbol sala les Divisions d’Honor Sènior masculina, Sènior femenina i Juvenil masculina. Al seu torn, una setmana més tard, els dies 27 i 28 de febrer, es reprendran en futbol la Primera Catalana masculina, la Preferent femenina i la Preferent Juvenil, un cop refets els calendaris atenent a les dates disponibles.

Rebaixa parcial de les tarifes arbitrals 

En el capítol econòmic, en consonància amb la situació actual dels clubs, la comissió interterritorial de la FCF ha proposat a la Junta Directiva la rebaixa parcial de les tarifes arbitrals, a concretar quan es confirmi la represa de les competicions per part del PROCICAT.

De la mateixa manera, s’ha traslladat la demanda de poder deixar sense efecte les sancions accessòries de multa econòmica per aquells equips que renunciïn a competir.
Es mantenen les campanyes.

Per últim, els delegats territorials han estat informats que la Junta Directiva de l’FCF va acordar
mantenir els pagaments de la part proporcional de les campanyes Tots som un equip i #orgullosa amb l’objectiu de contribuir i ajudar els equips a afrontar la tornada a la competició.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 27 = 37

Últimes notícies