IniciFutbol3ª CatalanaEls pals eviten que el Benissanet sentencie al descans i acaba veient...

Els pals eviten que el Benissanet sentencie al descans i acaba veient com el Corbera remunta (1-2)

El Corbera d’Ebre es va sobreposar i sumava el primer triomf a domicili de la temporada, tot i desplaçar-se amb només 14 efectius. A un minut del descans Kike, aconseguia el gol de l’empat que resultava balsàmic per als de la Terra Alta, i aprofitant la sortida d’un córner la rematada d’Enric Gironés culminava la remuntada visitant, en un partit que el Benissanet havia disposat de vàries ocasions de gol al primer temps per ampliar el gol matiner a pilota aturada d’Ignasi Vernet, estavallant fins a dos pilotes al ferro de la porteria visitant.

Sala de premsa:

L’entrenador local Ramón Grau es lamentava de les nombroses ocasions que van perdonar al primer temps per haver sentenciat el duel “tot i arrancar el partit un xic desubicats, en una acció als quatre minuts de partit aconseguíem posar-nos per davant al marcador en una falta penjada per Carlos, que Ignasi sol al segon pal rematava a plaer i ens situava en avantatge. El partit el teníem controlat i ells ens atacaven, però sense excessiu perill. En mitja hora podíem haver sentenciat tenint nombroses arribades clares que al descans ens podien haver fet marxar en un 3 o 4 a 1, però vam perdonar-los la vida futbolísticament parlant, amb dos rematades als pals incloses. I en la darrera jugada de la primera meitat, en una acció molt protestada per natros ens arriba un gol psicològic” ens deia el tècnic riberenc que a la represa “a les casetes vam estar parlant de que ens teníem que aïllar de l’arbitratge i seguir buscant el gol. I així ho vam intentar fer, però no teníem el dia cara a gol. Vam generar diferents situacions, que no podíem aprofitar i el Corbera molt ben posicionat durant el segon temps, va saber aprofitar una acció a pilota aturada a la sortida d’un córner per a marcar-nos l’1-2 que capgirava la situació al marcador i ens deixava amb un regust agredolç” sentenciava Grau.

CE BENISSANET, 1
CF CORBERA D’EBRE, 2

CE Benissanet: Gallego, Albert, Ripoll, Francisco, Carlos, Treig, Jacob (Palomar, 69’), Vernet, Aymane, Arnau (Ricard, 69’), Soriano (Gerard, 69’).

CF Corbera d’Ebre: Àlex López, Juan Antonio, Canalda, Gironés, Kike, Andreu (Edgar, 83’), Adrian, Khalid, Aitor (David Pérez, 26’), Christian, Amador (Lluís, 69’).

Àrbitre: Pablo Valero Llop, del comitè tècnic arbitral ebrenc. Targetes per a Soriano (31’), Carlos (41’), Treig (60’), al delegat Joan Bladé (77’) i Ricard (87’) dels locals i Amador (60’) i Juan Antonio (82’) dels visitants. Va expulsar amb vermella directa al local Aymane amb el partit finalitzat.

Gols: 1-0, Vernet (4’); 1-1, Kike (44’); 1-2, Gironés (85’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la quarta jornada al grup primer de la tercera catalana, clicant la imatge inferior: