IniciFutbol3ª CatalanaLa Cava aprofita el desconcert de la primera meitat del Xerta (4-1)

La Cava aprofita el desconcert de la primera meitat del Xerta (4-1)

Un inici dubitatiu del Xerta va permetre que la Cava es posés en un clar avantatge als vint-i-cinc minuts arran de tres pilotes a les esquenes de la defensa que va propiciar que es situessin amb un còmode avantatge. Arran d’un triple canvi i un canvi de sistema es va sobreposar tot i no tindre opcions per salvar la derrota.

Els xertolins van estar molt lluny de la imatge que havien protagonitzat en aquesta arrancada de campionat i es veien clarament superats pels deixebles de Jordi Roca i Joan Miquel Vilaplana que pràcticament amb vint-i-cinc minuts desbordants situaven una renda de tres gols al marcador obra d’Adri Alonso, De la Torre i Madero. Malgrat els canvis introduïts ja a la primera meitat pel tècnic visitant, que va poder equilibrar la situació, la diferència era notòria i malgrat poder aprofitar una mala sortida de pilota des del darrera, que culminaven amb el gol de l’honor visitant, en una ràpida transcisió ofensiva dels blanc-i-blaus trencaven qualsevol opció per al Xerta d’entrar al partit.

La Cava, que seguix invicte a la categoria, després de quatre partits en els quals ha pogut sumar dos victòries davant l’afició i empatar els dos partits fora de casa, se situen tercers a la classificació a quatre punts del líder Gandesa. El Xerta per la seua part, no ha pogut puntuar en les dos sortides que ha fet fins ara, mentre a casa no ha perdut partit sumant els quatre punts que disposa a la classificació, en una zona intermitja a la taula a només un punt de les places de descens de categoria.

Sala de premsa:

L’entrenador xertolí Sergio Ruiz es lamentava del fet que “no vam entrar bé al partit. Ells van sortir exercint una forta pressió sobre la sortida de pilota nostra des del darrera i natros ens va fer falta el puntet d’intensitat que havíem ofert en els anteriors compromisos. Fruit d’això, ens va provocar que anèssim a remolc del joc de la Cava que ens van provocar tres gols en vint-i-cinc minuts. A partir d’aquí, vaig introduïr tres canvis i vaig canviar el sistema i ens va permetre ajustar més les marques, que ens va permetre arribar al descans amb un clar desavantatge” ens comentava Ruiz que afegia que “a la represa, es va poder veure a un Xerta més reconeixible, on vam estar millor posicionats amb més agressivitat i intensitat que ens va permetre retallar distàncies aviat. Després del gol, vam tenir una fase que els vam apretar, fins a que dos jugadors nostres es van lesionar al genoll amb l’infortuni que ja havíem realitzat els cinc canvis i propiciava que ens quedèssim amb deu jugadors sobre el terreny de joc. Al temps afegit, en una contra, arribava el quart gol d’ells en un partit on hem de treure la lectura positiva d’aprendre dels errors comesos al primer temps i tornar a recuperar la nostra identitat” sentenciava el tècnic del Xerta.

CD LA CAVA, 4
FC XERTA, 1

CD la Cava: Figo (Izan, 75’), Eloy Forastero, Pau Valmaña, Madero (Marc Casanova, 45’) (Moi, 53’), Sergi Bel, De la Torre, Guillem (Ramírez, 68’), Adri Alonso (Lucas, 68’), Aleix Zaragoza, Crespo, David Garcia.

FC Xerta: Jordi, Aleix Mola (Roger Martí, 68’), Cesc, Manel, Toni Cid, Roger Mestres (Jorge, 26’) (Florez, 68’), Zouhir, Siny (Doliu, 26’), Jonathan (Gaspar, 26’), Hurtado, Artur.

Àrbitre: Didac Tena Colomé, de la delegació arbitral ebrenca. Amonestacions per a Izan (a la banqueta) (60’), De la Torre (89’) i Crespo (89’) dels locals i per a Zouhir (25’), Gaspar (36’), Florez (70’), Manel (80’), el tècnic Sergio Ruiz (58’) i Cesc (2) (85’) dels visitants.

Gols: 1-0, Adri Alonso (15’); 2-0, De la Torre (19); 3-0, Madero (26’); 3-1, Zouhir (53’); 4-1, Crespo (89’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la quarta jornada al grup primer de la tercera catalana, clicant la imatge inferior: