IniciFutbolEls partits de futbol 7 tindran una màxima diferiència de 10 gols

Els partits de futbol 7 tindran una màxima diferiència de 10 gols

TERRES DE L’EBRE // La circular número 7, enviada als clubs i publicada a l’apartat ‘Federació-Circulars’ de la pàgina web federativa, recull les modificacions d’articles dels Estatuts i Reglament General de la Federació Catalana de Futbol, aprovades per l’Assemblea General Ordinària celebrada el 20 d’agost de 2020 a Blanes. Referent a l’article 220, en el qual es destaca que la diferència màxima en els partits de Futbol 7 serà de 10 gols, el text modificat és aquest:

1. En les competicions que es desenvolupin pel sistema de punts, la classificació final s’establirà segons els obtinguts per cadascun dels clubs contendents, a raó de tres per partit guanyat, un per empatat i zero per perdut.

2. Si al final del campionat resultés empat entre dos clubs, es resoldrà per la diferència més gran de gols a favor, sumats els gols a favor i en contra segons el resultat dels dos partits jugats entre ells. Si així no es dilucidés, es decidirà també per la diferència més gran de gols a favor, tenint en compte, però, tots els marcats i rebuts en el decurs de la competició. Si fos idèntica la diferència, resultarà campió el que hagués marcat més gols.

3. Si l’empat es produeix entre més de 2 clubs es resoldrà:

a) Per la millor puntuació de la que correspongui a cadascun segons els resultats obtinguts entre ells, com si els altres no hi haguessin participat.

b) Per la diferència més gran de gols a favor i en contra, considerant només els partits jugats entre ells pels clubs empatats.

c) Per la diferència més gran de gols marcats i rebuts, considerant tots els partits del campionat; i, sent idèntica, en favor del club que n’hagi marcat més.

Les normes que estableix el paràgraf anterior s’aplicaran per ordre i amb caràcter excloent, de manera que si una d’elles resolgués l’empat d’algun dels clubs implicats, aquest romandrà exclòs, aplicant-se a la resta les que corresponguin, segons sigui el nombre dos o més.

Si la igualtat no es resolgués a través de les disposicions previstes en el present article es jugarà un partit de desempat en la data, hora i camp neutral que l’òrgan competent designi, sent d’aplicació, en aquest supòsit, les disposicions que estableix l’article següent.

4. Les normes que estableixen els apartats a), b) i c) del punt 3 del present article s’aplicaran per ordre i amb caràcter excloent, de manera que si una d’elles resolgués l’empat d’algun dels clubs implicats, aquest romandrà exclòs, aplicant-se a la resta les que corresponguin, segons sigui nombre dos o més.

5. Si la igualtat no es resolgués a través de les disposicions previstes en el present article es jugarà un partit de desempat en la data, hora i camp neutral que l’òrgan competent designi, sent d’aplicació, en aquest supòsit, les disposicions que estableix l’article següent.

6. En el cas en el que s’hagi de determinar l’ordre classificatori entre equips classificats en un mateix lloc d’un determinat nombre de grups de la mateixa divisió, formats els grups per diferent número d’equips, aquell es resoldrà obtenint el coeficient resultant de dividir els punts obtinguts en el campionat de lliga entre els partits jugats. En el cas que existeixi empat a coeficient entre equips, es resoldrà per la millor diferència de gols.

7. En els encontres disputats en la modalitat de Futbol 7 no es tindran en compte les diferències de gols superiors a 10 i ni figuraran als corresponents resultats ni a les classificacions, reduint-se la quantitat de gols marcats fins a obtenir aquella diferència.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 4 =

Últimes notícies