IniciPoliesportiuEscacsPol Jordana bronze al català d'escacs per edats en la categoria sub-10

Pol Jordana bronze al català d’escacs per edats en la categoria sub-10

TERRES DE L’EBRE // Les promeses ebrenques d’escacs han ocupat llocs destacats en el Campionat de Catalunya individual d’edats, que atesa la situació sanitària no es va poder organitzar en les seves dates habituals i i finalment es van disputar del 5 al 10 de setembre, a l’Hotel Salou Park Resort, amb una segona sala de joc a l’Hotel Playa Park. El canvi de dates i la problemàtica de la Covid-19 va provocar una disminució en el nombre de participants, encara que al final es va registrar una inscripció de 240 esportistes.

El CE Amposta va tindre un protagonisme destacat, rebent la Copa Promoció, obtinguda per la suma de les classificacions de les categories de sub-10 i sub-12.

La categoria sub-8, la primera que va començar la seua disputa va finalitzar amb el triomf de Guillem Torres (Cefalònia Joviat), amb ple de victòries i 8 punts. Van competir cinc representants del CE Amposta, Paula Chavarria, Climent Ferro, Miquel Jordana, Marc Perolada i el millor classificat Gerard Tallada, amb medalla per la sexta posició amb 5,5 punts.

El més destacat dels ebrencs va ser Pol Jordana (CE Amposta) en la tercera posición de la categoria sub-10, amb 6 punts. En quinta es va classificar Xavier Mompel (CE Tortosa), amb 5,5, perdent l’última partida amb el quart classificat Hugo Uber. En cas d’haver guanyat s’hauria proclamat campió. En sexta posició va acabar Alejandro Sánchez (CE Amposta), també amb 5,5., dècim va ser Fèlix Antonio Ilinca (CE Tortosa), 5 punts, competint també per part del CE Amposta, Marta Serra i Guillem Sala amb 4 punts, Josep Marsal, 3,5; Júlia Miró, 3, i Arnau Pujol, 2,5.

En sub-14, quinta posició per Gerard Añó (CE Peó Vuit Roquetes), amb 5,5 punts. El campió amb 6,5 va ser Serni Ribera (CE Geva-Cea). També va competir Pep Chavarria (CE Amposta), sumant 2,5 punts.

L’únic representant en la categoria sub-16, Joan Pujol (CE Amposta), va acabar amb una meritòria dècima posició, amb 4,5 punts.