IniciFutbolL'FCF entrega la nova pilota oficial als clubs del futbol català

L’FCF entrega la nova pilota oficial als clubs del futbol català

TERRES DE L’EBRE // La Federació Catalana de Futbol ha iniciat el repartiment de la nova pilota oficial per la temporada 2020-2021, destinades a tots els clubs federats del futbol català. Aquesta acció s’ha iniciat coincidint amb la primera setmana de setembre, i s’allargarà durant tot el mes. Les entitats rebran, sense cap cost, les següents pilotes:

  • Futbol 11: 6 pilotes FUTCAT 1 per equip.
  • Futbol 7: 3 pilotes FUTCAT 2 per equip.
  • Futbol 5 (Debutants): 3 pilotes FUTCAT 3 per equip.
  • Futbol Sala*: 3 pilotes, de la modalitat corresponent (FUTSAL 1, 2, 3), per equip.

En nombre total de pilotes de futbol que es repartiran durant el mes de setembre, segons la modalitat, són 37.356.

Un total de 8.427 equips de 897 clubs rebran les noves pilotes de la temporada 2020-2021, les quals tenen un disseny trencador, visualment potent i agradable al tacte. La FUTCAT 1 incorpora colors vius com a tret diferenciador, amb un degradat en forma de triangles on hi predominen el taronja i el blau, colors principals de les campanyes TOTS SOM UN EQUIP i #ORGULLOSA.

Entre les seves característiques tècniques, destaca que la pilota s’ajusta a tots els estàndards de prova i de qualitat establerts per la FIFA, obtenint el certificat FIFA Quality.

També lluirà canvis la FUTCAT 2, que integra conjunts de franges de diverses tonalitats sobre fons blanc; mentre que la FUTCAT 3 comparteix el mateix dibuix, però sobre un fons blavós.

TOTS SOM UN EQUIP subvenciona 3 pilotes extra

Coincidint amb l’inici de les lligues, tots els equips masculins i femenins amateurs, tant de futbol com de futbol sala, inscrits en aquesta nova temporada rebran l’ajut de 3 pilotes extra corresponents a la campanya  TOTS SOM UN EQUIP.

L’ajuda en pilotes oficials que, en els darrers anys, facilita l’FCF a tots els equips que han finalitzat les competicions en el curs anterior, està establert per la Junta Directiva de l’ens federatiu amb l’objectiu i el desig de donar el màxim suport possible a totes les entitats federades, i per facilitar el compliment de l’obligació de disputar els partits amb la pilota oficial establerta per a les diferents categories, de conformitat amb l’article 196 del Reglament General.

D’altra banda, 377 clubs federats amb equips de futbol sala* rebran un total de 6.363 pilotes oficials corresponents a la subvenció. El nombre total de pilotes de futbol sala repartides són 6.363.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

11 + = 20

Últimes notícies