IniciHandbolEls últims 10 minuts resulten fatídics per al CH Ascó a la...

Els últims 10 minuts resulten fatídics per al CH Ascó a la pista del Sants

L’Handbol Ascó va mantenir intactes les opcions de puntuar fins a l’últim tram del partit al pavelló de la Sagi de Barcelona, davant el BCN Sants en l’inici de la segona volta, i que en la primera havia superat per quatre gols a les asconenques, i amb aquest triomf, s’ha situat en quarta posició del grup B de la Lliga Catalana, a 6 punts del tercer, però amb un partit pendent per disputar.

El conjunt dirigit per Joel Bel va donar molta rèplica durant tot el primer temps, que va començar amb una intensitat elevada, on les jugadores del BCN Sants intentaven sortir al contragol la majoria d’accions, fet que provocava en les asconenques un replegament extremadament ràpid que a priori van saber gestionar, però va passar factura a nivell de fatiga.

Al descans del partit, les asconenques a diferència de la resta de partits, van fer un canvi de xip i van aconseguir posar-se un gol per sobre del marcador, després d’un canvi del sistema defensiu.

A falta de 10 minuts i amb el marcador amb dos gols a favor per al BCN Sants, dues jugadores del CH Ascó reben dos forts contactes defensius que fan que estiguin tres atacs sense poder jugar (la capitana no va poder acabar el partit a causa de la lesió). Aquest fet va provocar un col·lapse en atac i un parcial 9-3, que va resultar determinant.

La pròxima jornada l’Handbol Ascó afronta un complicat repte al seu pavelló, amb la visita del CH Vilamajor, segon classificat amb 14 punts, 12 més del que porta l’equip asconenc, que ocupa la penúltima posició de la taula classificatòria.

CE HANDBOL BCN SANTS, 31 (17)
CLUB HANDBOL ASCÓ, 25 (13)

CE Handbol BCN Sants: Carla Percerisas, Clara Campos (7), Blanca Viñas (4), Antia Pereira, Paula Millera (5), Anna Subirats (1), Rosa Chertó (1), Judith Garriga (1), Irene Santisteban (1), Alba Muniesa (1), Mireia Navalpotro (4), Sandra Manso (5), Mariona Suñé, Alba Senar (1), Carlota Teixidó.

Club Handbol Ascó: Cinta Mirabal, Júlia Ripodas (8), Tània Marcos (3), Xènia Treig, Carla Martínez (4), Júlia Navarro, Marina Calvo, Marta Abella (3), Rosa Guiu (4), Aina Lasala (2), Blanca Demattey (1), Irina Gómez.

Àrbitres: Sergi Insa Ferrandiz i Joan Insa Ferrandiz. Van excloure a les locals Blanca Viñas, Irene Santisteban i Sandra Manso, i les visitants Júlia Ripodas i Xènia Treig.

Parcials: 4-3 (5′), 5-4 (10′), 8-7 (15′), 10-9 (20′), 13-10 (25′), 17-13 (descans), 18-16 (35′), 21-20 (40′), 22-22 (45′), 25-22 (50′), 28-24 (55′), 31-25 (final).

Podeu veure la classificació de la la Lliga Catalana sènior femení a la vuitena jornada del campionat de lliga al subgrup B, clicant a la imatge inferior: